Trabzonspor'da flaş Onuachu gelişmesi! Bu kez görüşme talebi Southampton'dan geldi

05.08.2024 - 09:52 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 10:03

Trabzonspor, Paul Onuachu transferinde Southampton'un uzlaşmaz tavrı nedeniyle Wout Weghorst'a yönelmişti. İngiliz ekibinden Onuachu için yeniden görüşme talebi geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da flaş Onuachu gelişmesi! Bu kez görüşme talebi Southampton'dan geldi

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor forvet transferini bu hafta içerisinde tamamlamak istiyor. Son 1 haftadır Wout Weghorst'a yoğunlaşan bordo maviiler, Paul Onuachu cephesinde yaşanan sıcak gelişme sonrası Southampton ile yeniden masaya oturma kararı aldı.

Southampton'dan yeniden görüşme talebi geldi

Fanatik'te yer alan habere göre; Southampton, Trabzonspor ile Onuachu transferi için yeniden görüşmek istedi. Trabzonspor'a karşı aylardır uzlaşmaz bir tavır sergileyen ve 2.01’lik yıldıza başka teklif olmamasına rağmen 10 milyon Euro bonserviste direten İngiliz ekibi, Bordo-Mavili kulüple yeniden görüşmek istedi.

İndirim gelirse anlaşma olabilir

Trabzonspor, en son bonuslarla 7 milyon Euro’ya çıkarken, bu rakamın bir miktar daha artabileceği öğrenildi. Eğer Southampton beklenen indirimi yaparsa, tarafların orta noktada buluşması bekleniyor.

Onuachu baskı yapıyor

Paul Onuachu’nun da kulübüne son virajda ciddi baskı yaptığı ve Trabzonspor’a gitme konusundaki ısrarını yinelediği belirtildi. Fırtına’da forvet düğümü hafta içinde çözülebilir. Southampton’ın kampa çağırdığı Onuachu, hazırlık maçlarında forma giymezken, ayrılık talebini hocasına da iletti.

Senin için hazırladığımız haberler