Trabzonspor'da forvet kararı maç günü verilecek
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Milli aranın ardından deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da forvet bilmecesi yaşanıyor.

- Haberin Kaynağı:
- Milliyet
Teknik Direktör Thomas Reis, 10 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Karadeniz derbisi öncesi mücadelenin ilk 11’ini büyük ölçüde belirlerken, forvetteki kararını daha vermediği öğrenildi.
Galatasaray maçında Franculino'ya şans vermişti
Tecrübeli teknik adam Galatasaray karşısında herkesi şaşırtarak ileri uçta Paul Onuachu’nun yerine yeni transferlerden Franculino’ya şans vermişti. 22 yaşındaki futbolcu da kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamış ve şans bulduğu 59 dakikada hem mücadeleci oyunu hem de Salah’ın 2. golünde yaptığı asistle dikkatleri üzerine çekmişti.
Onuachu beklentilerin altında kaldı
Onuachu ise sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Geçen sezonun gol kralı Nijeryalı forvet Süper Lig’de 6 maçta forma giyerken sadece Gençlerbirliği ağlarına iki gol attı, diğer mücadelelerde suskun kaldı.
Son karar maç günü
Reis’in maç gününe kadar iki oyuncunun idmanlardaki performansına göre son kararını vereceği ifade edildi.