Trabzonspor'da Gift Orban için son dönemeç!

13.09.2024 - 09:48 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 10:29

Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor, yabancı kontenjanında yer açamazsa Lyon'da forma giyen Gift Orban'ın satın alma opsiyonlu kiralık transferi gerçekleşmeyecek. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Gift Orban için son dönemeç!

AJANSSPOR - HABER

Transfer sezonunun son gününde Trabzonspor için kritik gün. Ekibin, kadrosunda görmek istediği Gift Orban için yabancı kontenjanında yer açması gerekiyor.

Trabzonspor transfer için yer açmak zorunda

Trabzonspor, Gift Orban transferinde ısrarcı. Bordo-Mavililer, Nijeryalı futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak için son dönemeçe girdi. Transfer sezonunun son gününde Trabzonspor'un Orban transferi için yabancı kontenjanında yer açması gerekiyor. Sabah'ta yer alan habere göre ise Trabzon ekibi kontenjan için 3 farklı oyuncusuna gelen teklifleri değerlendiriyor ancak oyuncular takımdan ayrılmaya henüz ikna edilemedi.

Bardhi, Hatayspor'a gitmek istemiyor

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Trabzonspor'dan Enis Bardhi için transferde oldukça ısrarlıydı. Kuzey Makedonyalı futbolcunun ise bu transfer isteğine olumlu bakmadığı kaydedildi. Trabzonspor yabancı kontenjanında son günde de yer açamazsa Gift Orban'ın satın alma opsiyonlu kiralık transferi gerçekleşmeyecek.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a 14 milyonluk golcü!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler