Nantes ve Rennes Trabzonspor'dan Flavio'yu Transfer Listesine Aldı

Akın Ungan
18.06.2022 - 13:05 | Son Güncellenme: 18.06.2022 - 13:12

Geçtiğimiz sezonu Giresunspor'da kiralık olarak tamamlayan Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Flavio, Nantes ve Rennes'in transfer listesine girdi. İşte detaylar.

Nantes ve Rennes Trabzonspor'dan Flavio'yu Transfer Listesine Aldı

Gelecek sezon için kadrosuna takviye çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da gözler takımdan ayrılacak oyunculara çevrildi. Yabancı sınırı nedeniyle kulüpteki bazı futbolcularla yollarını ayırmaya hazırlanan Bordo-Mavililer'de bir futbolcunun Fransız radarına girdiği iddia edildi.

Nantes ve Rennes Flavio'ya talip oldu

Foot Mercato'nun haberine göre geçtiğimiz sezon Giresunspor forması ile başarılı bir grafik çizen Flavio'nun Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes ve Nantes'in transfer listesine girdi.

Flavio kimdir?

10 Şubat 1996 doğumlu Flavio, ülkesi Brezilya'nın Vitoria takımında futbola başladı. Fernoviaria, Boavista, Santo Andre ve Bahia kulüplerinde forma giyen 26 yaşındaki orta saha, 2020 yılında 1,2 milyon Euro'ya Trabzonspor'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezonun başında Giresunspor'a kiralanan futbolcu sezon sonunda Bordo-Mavililer'e geri döndü.

Giresunspor forması ile 36 karşılaşmada görev alan Flavio, takıma gol katkısı sunamazken, 3 defa arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler