Trabzonspor'da gözler testlerde! Fenerbahçe maçı öncesi zamanla yarış...

26.02.2021 - 13:10 | Son Güncellenme: 26.02.2021 - 14:29

Son dakika haberleri… Trabzonspor’da koronavirüs testleri pozitif çıktığı için takımdan ayrı kalan futbolcuların son durumu ne? Bordo-mavililer zorlu Fenerbahçe maçı öncesi zamanla yarışırken, başta kaleci Uğurcan Çakır olmak üzere oyuncularından gelecek iyi haberi bekliyor. İşte detaylar…

Trabzonspor'da gözler testlerde! Fenerbahçe maçı öncesi zamanla yarış...

Nazım TÜRKNAS / Volkan YILMAZ-AJANSSPOR

Trabzonspor'da zorlu Fenerbahçe maçı öncesi gözler koronavirüs teslerine çevrildi. 28 Şubat Pazar akşamı saat 19.00'da Medical Park Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da daha önce testleri pozitif çıkan 5 oyuncunun durumu bugün netleşecek.

 

 

Kaleci Uğurcan, Baker, Hosseni ve Erce'nin bugün saat 17.00'de test sonuçları belli olacak. Karantina sürecinde son güne giren Marlon'un test sonucuysa yarın belli olacak. Ancak elde ettiğimiz bilgilere göre karantinadaki hiçbir oyuncuda semptom bulunmuyor. Arda ve Serkan, izolasyon sonrası testleri negatif çıktığı için takıma dönmüştü.

Avcı'nın bir kulağı da Hugo'da

Bordo mavili takım hem koronovirüs testi positif çıkan hem de cezalı ve sakatlıklar yüzünden geçen hafta Medipol Başakşehir maçına 11 eksikle çıkmış ama sahadan 1-0 galip ayrılmayı başarmıştı. Karadeniz Fırtınası'nın kalesini ilk kez profesyonel bir maçta forma giyen 19 yaşındaki Kağan Moradaoğlu korumuştu.

Diğer yandan teknik direktör Abdullah Avcı'nın bir gözü de Vitor Hugo'da. Avcı'nın sisteminin en önemli isimlerinden olan Hugo'nun bir sakatlığı bulunuyor. Oyuncunun Fenerbahçe karşısında mutlaka sahada olmasını isteyen Avcı, sağlık heyetinden bugün haber bekliyor.

 

10 haftalık serisi var

Abdullah Avcı yönetiminde büyük bir çıkış yakalayan Trabzonspor, 10 haftadır mağlubiyet yüzü görmüyor. Bordo mavili ekip, 10 haftada 9 galibiyet 1 beraberlik alarak yeniden toparlandı ve şampiyonluk yarışına ortak olmayı başardı. Trabzonspor, Avcı yönetiminde sadece kendi sahasında Galatasaray'a 2-0 kaybetti.
Trabzonspor, Fenerbahçe'yi de yenerek hem serisini 11 maça çıkartmak hem de puanları eşitlemek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler