Trabzonspor'da hedef: Hakan Arslan

24.01.2021 - 12:40 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 12:46

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor orta saha transferi için düğmeye bastı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten bordo mavililer listesine Sivasspor'dan Hakan Arslan'ı ekledi. İşte Trabzonspor - Hakan Arslan transferinde son durum. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'da hedef: Hakan Arslan

Perez ve Jankto transferleri zora girince Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın bizzat istediği isme ağırlık verdi: Hakan Arslan...

Fanatik'in haberine göre Trabzonspor, 32 yaşındaki oyuncu için Sivasspor'la bu hafta içerisinde görüşme gerçekleştirecek.

Kadrosunu mutlaka bir orta saha oyuncusuyla güçlendirmeyi hedefleyen Bordo- Mavililer'de transferin kapanmasına sayılı günler kala çalışmalar hızlandı. 

Enzo Perez için uzun süredir mesai harcayan yönetim, Arjantinli oyuncunun henüz teklife yanıt vermemesinin ardından rotasını alternatif isimlere çevirmişti. İtalyan ekibi Sampdoria forması giyen Jakub Jankto için temas kuran Fırtına, Çek oyuncuyu ikna edemedi. Böylece ibre bir kez daha Hakan Arslan'a döndü.

Avcı istiyor, şartlar zorlanacak

Abdullah Avcı'nın en çok istediği isim olan 32 yaşındaki oyuncu için bu hafta Sivasspor'la bir görüşme gerçekleştirilecek. Yiğidolar kaptanını pek bırakmak istemese de Karadeniz ekibi, Hakan için tüm şartları zorlayacak ve kısa sürede transferi noktalamaya çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler