Trabzonspor'da Hosseini ile yollar ayrılıyor

17.03.2021 - 18:29 | Son Güncellenme: 17.03.2021 - 18:34

Trabzonspor haberleri... Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen İranlı savunma oyuncusu Majid Hosseini, bordo-mavili takımın sözleşme uzatma teklifine olumsuz yanıt verdi. İşte İranlı oyuncunun menajeri Alireza Paykan'ın yaptığı yaptığı açıklamalar.

Trabzonspor'da Hosseini ile yollar ayrılıyor

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadroda tutulmasını istediği ve sözleşme uzatmak için görüşmelerini sürdürdüğü Majid Hosseini'den yanıt geldi..

Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor'un İranlı stoperi Majid Hosseini, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncunun menajeri Alireza Paykan, Yunan basınına flaş açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor'dan bir sözleşme yenileme teklifi geldi ama reddettik"

Yunanistan'da Ora Gia Sport'a konuşan Alireza Paykan, Trabzonspor'un kendilerine bir uzatma teklifi sunduğunu fakat reddettiklerini belirtti. Yaptığı açıklamada Paykan, "Trabzonspor'dan bir sözleşme yenileme teklifi geldi ama reddettik. Kulüp ile görüşmelerimiz sürüyor fakat aldığımız teklif, istediğimiz gibi değildi. Ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"AEK ile görüşüyoruz"

Oyuncuya Türkiye'den ve Yunanistan'dan teklifler olduğunu aktaran Paykan, "AEK ile görüşüyoruz. Olympiacos ve bazı Türk takımlarından da Hosseini'ye ilgi var" dedi.

Sözleşmesi 1 yıl uzatılmıştı

Trabzonspor, 2018'de Majid Hosseini'yi Estaghlal'den kadrosuna katmıştı. 24 yaşındaki stoperin sözleşmesi de geçtiğimiz sezonun sonunda 1 yıl daha uzatılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler