Trabzonspor'da istifa! Önce geri çekildi, sonra ipleri kopardı...

10.11.2020 - 10:33 | Son Güncellenme: 10.11.2020 - 10:44

Süper Lig'de geçen sezon Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir ile birlikte şampiyonluğa oynayan bu sezon ise ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Trabzonspor'da yöneticilerden Haluk Şahin görevinden ayrıldı. Daha önce Trabzonspor Futbol Şube Sorumluluğu görevini bırakan Şahin, ipleri kopardı. Peki görevinden neden ayrıldı? İşte yanıtı...

Trabzonspor'da istifa! Önce geri çekildi, sonra ipleri kopardı...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de deyim yerindeyse dibe vuran Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Şahin, bordo-mavili kulüpteki durumuyla ilgili kararını verdi. Haluk Şahin, tüm görevlerini bıraktığını duyurdu. Peki görevinden neden ayrıldı? İşte yanıtı...

Haluk Şahin görevinden istifa etti

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Şahin istifa etti. Aldığı bu kararı, yazılı olarak açıkladı ve gerekçesini de duyurdu.

Trabzonspor'dan neden istifa etti?

Haluk Şahin, Trabzonspor Kulübü'ne gönderdiği istifa yazısında, "15 Temmuz 2019 tarihinde istifa etmiş olduğum aktif görevlerimden, gördüğüm lüzum üzerine bugün itibariyle tüm yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Yeni teknik direktör ve ekibine, ayrıca yönetim kuruluna başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

2019 yılında ne demişti?

Hatırlanacağı gibi Haluk Şahin, daha önce Trabzonspor Futbol Şube Sorumluluğu görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Haluk Şahin o dönem ise "Yoğun iş trafiğim ve kişisel işlerim nedeni ile kurullardaki tüm görevlerimden feragat ediyorum. Bu talebimi federasyon nezdinde almış olduğum ceza nedeni ile bu tarihe deklare ediyorum" demişti. 

Asıl sebep fikir ayrılıkları

Trabzonspor'da tüm görevlerini bırakan Haluk Şahin'in Ünal Karaman ile yolların ayrıldığı süreçte de yönetimle fikir ayrılıkları yaşadığı biliniyor. Şahin, Ünal Karaman ile yollar ayrılmadan önce, "Hocamızdan memnunuz. Ünal Karaman bizden, içimizden biri. Hocamızla gelecek sezonu planlıyoruz" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler