Trabzonspor'da operasyon kapıda

28.10.2024 - 08:36 | Son Güncellenme: 28.10.2024 - 08:38

Göztepe yenilgisi Trabzonspor’da taşları yerinden oynatacak. Kaptan Uğurcan ve Güneş'in ifadeleri 'Kadro dışı' kararlarının olabileceğini gösterdi.

Trabzonspor'da operasyon kapıda

Trabzonspor'un 10 kişi kalan Göztepe'ye 2-1 yenilmesi büyük tepkiye neden oldu. Yerel gazeteler bordo-mavili takımın performansını yerden yere vururken, sosyal medyada da taraftarlar oyundan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını vurguladı.

Kadro dışı kararı çıkabilir

Maçın bitimiyle kaptan Uğurcan Çakır'ın "Bir kişi fazlaydık ama herkes kaçak oynadı, sahada saklandı. Utanç verici" açıklamasının yanı sıra Şenol Güneş'in "Bazı kararlar almamız gerekiyor ve sahaya bir ilk 11 çıkaracağız" ifadeleri kısa süre içerisinde, "Kadro dışı" ve benzeri kararların olabileceğine işaret etti.

Şenol Güneş kararını yönetime bildirecek

Bu açıklamalardan sonra Güneş'in, teknik ekibiyle birlikte toplantı gerçekleştireceği ve alacağı kararı yönetim kuruluna ileteceği öğrenildi. Başkan Ertuğrul Doğan'ın da katılacağı yönetim kurulu toplantısında kararlar masaya yatırılacak ve uygulamaya sokulacak.

Draguş ile futbolcular arasında tartışma yaşandı

Trabzonspor teknik direktörünün maçın ardından hangi isimlerle ilgili ne yapacağı şu an için netlik kazanmadı. Ancak karşılaşmanın bitimiyle Denis Draguş ile bazı futbolcular arasında tartışma yaşandığı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler