Trabzonspor'un genç kalecisi Kağan Moradaoğlu'nun talipleri artıyor

Özgür Koç
02.07.2024 - 10:30 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 10:32

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, oynaması için başka bir kulübe kiralanması yönünde rapor verdiği genç file bekçisi Kağan Moradaoğlu için takımlar, bordo-mavili kulübün nabzını yokluyor.

Trabzonspor'un genç kalecisi Kağan Moradaoğlu'nun talipleri artıyor

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımda 5 sezondur 3 ve 4. kaleci pozisyonunda bulunan genç file bekçisi Kağan Moradaoğlu'nun oynaması için başka bir kulübe kiralık olarak gönderilmesi yönünde rapor verdi. 

Bordo-mavili kulüp ise Süper Lig'de 1 maç oynayan genç kaleci için gelen teklifleri değerlendirmeye almış durumda. Forma giyebileceği ve kendini geliştirebileceği bir kulübe gitmesi içinde Karadeniz ekibinin, oyuncusuna tüm kolaylığı sağlayacağı öğrenildi.

Başakşehir maçında kaleyi korumuştu

23 yaşındaki kaleci, 2021-22 sezonunda 4. kaleci konumundayken Uğurcan Çakır'ın cezalı, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'un ise sakatlığı nedeniyle oynamadığı Başakşehir maçında kaleyi korumuş ve yaptığı kurtarışlarla dikkat çekmişti.

YKS'da derece yaptı

Genç file bekçisi, YKS 2022’de eşit ağırlık alanında Türkiye 898'incisi olarak tam burslu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okumaya hak kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler