Trabzonspor'da Konyaspor maçı öncesi Şenol Güneş'e 3 müjde birden!

26.09.2024 - 12:36 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 12:43

Süper Lig'de geride kalan dönemde henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor'da Konyaspor maçı öncesi gelen 3 haber teknik heyetin yüzünü güldürdü. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Konyaspor maçı öncesi Şenol Güneş'e 3 müjde birden!

Sezona üst üste 5 beraberlikle başlayan Trabzonspor’da, Konyaspor ile oynanacak mücadele öncesi üç futbolcudan gelen güzel haberler teknik direktör Şenol Güneş'in elini rahatlattı.

Visca ve Orsic takıma dönüyor

Bordo mavili takımda Edin Visca’nın kart cezası bitti ve hafif sakatlığını da atlattı. Aynı şekilde Mislav Orsic de iyileşti. Gaziantep FK maçında sakatlık yaşayan Eren Elmalı'nın da yapılan kontrollerde önemli bir probleminin olmadığı ortaya çıktı.

Banza ve Cham yine 11’de

Fanatik'in haberine göre ileri uçta Banza’nın yeri garanti. 10 numarada ise Şenol Güneş’in yine Muhammed Cham’a forma vermesi bekleniyor.

Savunmada ve orta sahada belirsizlik

Esas belirsizlik orta sahanın merkezinde ve stoperde yaşanıyor. Savic’in yanı sıra Batagov ile Hüseyin Türkmen sakat. Defansta Denswil’in partneri bu kez yeni transfer Serdar Saatçı olabilir. Orta sahada ise Okay ve Mendy’nin oynaması ilk ihtimal. Fakat Mendy’nin yine stoperde başlama durumu da söz konusu.

Senin için hazırladığımız haberler