Trabzonspor’da Koray Palaz ismi masada!

07.08.2020 - 12:22 | Son Güncellenme: 07.08.2020 - 12:25

Trabzonspor son dakika haberleri... Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton'ın ekibinde yer alacak isimler yavaştan oluşmaya başladı. Peki, Karadeniz temsilcisinin ekibinde kim yer alacak? İşte detaylar...

Trabzonspor’da Koray Palaz ismi masada!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton ekibini oluşturmak için çalışmalara başladı. Bordo mavililerde gündeme gelen ilk isim Koray Palaz oldu. Trabzonspor, Koray Palaz ile anlaştı mı? İşte tüm detaylar...

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton Yardımcı antrenörlük görevi için yakın arkadaşı olan Koray Palaz’ı istediğini yönetime bildirdi. 

Newton’un Palaz ile dostlukları uzun yıllar öncesine dayanıyor.

Koray Palaz kimdir?

Koray Palaz, 29 Kasım 1978 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 8 yıldır Türkiye'de yaşayan, 11 yaşında ailesiyle birlikte İngiltere’ye giden Palaz, Tottenham’da 5 yıl antrenör olarak görev yaptı. Koray Palaz bu süreçte milli takım İngiltere sorumlusu olarak çalıştı.

Beşiktaş’ta Fikret Orman’ın ilk döneminde scout ekinde çalışan 41 yaşındaki Palaz’ın teknik direktörlük kariyerinde Denizlispor, Manisaspor ve Mersin İdman Yurdu takımları bulunuyor. Koray Palaz, üst düzeyde Almanca, İngilizce ve İspanyolca biliyor.

Senin için hazırladığımız haberler