Trabzonspor'da kriz dolu günler!

30.04.2017 - 00:30 | Son Güncellenme: 30.04.2017 - 00:30

AJANSSPOR -  Trabzonspor’da son günlerde yaşanan gerginlikler dikkat çekici bir hal almaya başladı.

Önce hafta arasında Trabzonspor’un 1 numarası Muharrem Usta’nın diğer yöneticiler hakkında yaptığı açıklamalar, ardından Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın, “ego yüklü konuşmalar” şeklinde Usta’ya verdiği cevap, gündemden hiç düşmedi.

Camia, yöneticilerin tartışmasından huzursuz oldu…

Bordo-mavili camianın önde gelen isimleri, ”Yönetim içinde tartışma olabilir. Fakat bu tartışmalar kendi içimizde dile getirilmeli, dışarıya yansıması hoş değil. Tartışmaların kamuoyunun önünde olması çok yanlış” görüşünde birleşti.

Saral süreci vakit kaybetmeden başlattı…

Trabzonspor’da yüzler gülerken negatif ortamın oluşmasındaki etkenlere bir yenisi de Trabzonspor-Gençlerbirliği maçının ardından eklendi.

Kulübün yöneticilerinden Gökhan Saral, Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ndeki bazı isimlerle ciddi tartışmalar yaşadı ve fiziki müdahaleye maruz kaldı. Ancak; güvenlik görevlileri olay daha da büyümeden devreye girdi.

Öte yandan Trabzonspor yöneticisi Saral, kendisine saldıran ve hakaretler eden kişilerle ilgili hukuki süreci başlattı. Bu konuyla ilgili hafta içinde yeni gelişmelerin yaşanmasının sürpriz olmayacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler