Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı krizi!

27.07.2018 - 10:22 | Son Güncellenme: 27.07.2018 - 13:22

Trabzonspor’da yılda 250 bin TL’ye oynayan Yusuf Yazıcı konusunda kriz kapıda…Trabzonspor haberlerini sitemizde bulabilirsiniz.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı krizi!

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışan Trabzonspor’da yılda 250 bin TL’ye oynayan Yusuf Yazıcı konusunda kriz kapıda…

Yusuf'un menajerinden Özkan Sümer ile görüşme

Mesut Özil’in de menajeri olan genç futbolcunun temsilcisi Erkut Söğüt, Türkiye’de ve Trabzonspor’da oynayan futbolcuların kazandıkları paralar göz önüne alındığında Yusuf’un oynadığı rakamın çok düşük kaldığını Özkan Sümer’le paylaştı.

Yusuf için zam değil, iyileştirme istiyor

Yusuf için zam istemediklerini, ciddi anlamda bir iyileştirme beklediklerini söyledi. Henüz bir rakamın konuşulmadığı ama Söğüt’ün aklındaki rakamın 1.5 milyon euro civarında olduğu ise gelen bilgiler arasında.

Benfica’dan Abdülkadir’e vergiler dahil 1.2 milyon Euro

Bu arada Trabzonspor’u Abdülkadir Ömür konusunda da bir krizin beklediği bildirildi… Aylık maaşı 4 bin TL’den 20 bin TL’ye çıkarılan Abdülkadir’e Benfica yılda 1.2 milyon euro teklif etti.

Yönetimden vergi uyarısı

Trabzonspor yönetimi ise Portekiz’de vergilerin çok yüksek olduğunu ve Abdülkadir’in cebine 500-600 bin euro’dan fazla girmeyeceğini anlattı.

Abdülkadir'in menajeri: Yabana atılmayacak rakam

Abdülkadir’in menajeri ise Trabzonspor’dan aldığı parayla karşılaştırıldığında bu rakamın da yabana atılamayacağını söyledi. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler