Trabzonspor'da Larsen Ve Trezeguet Kampa Katıldı

İsa Kethüda
09.07.2022 - 14:35 | Son Güncellenme: 09.07.2022 - 14:38

Trabzonspor'da vize işlemlerindeki sorunu giderilen yeni transfer Trezeguet ve Larsen bordo-mavili, takımın Slovenya'daki kampına katıldı. İşte detaylar.

Trabzonspor'da Larsen Ve Trezeguet Kampa Katıldı

Yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Slovenya'da kamp yapan Trabzonspor, sabah antrenmanıyla çalışmalarını sürdürdü.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde kamp yapılan otelin yakınındaki Slovenya Futbol Federasyonu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Serkan Asan katılmadı, Stefano Denswil ise koşu yaptı.

Sağ ayak arka adalesinde sakatlığı bulunan Denswil'in bir hafta içinde takımla çalışmalara başlayacak düzeye geleceği belirtildi. Bordo-mavili futbolcular antrenmanda koordinasyon çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

Avcı'dan basın mensuplarına bayram çikolatası

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, basın mensuplarıyla antrenman öncesi bayramlaştı.


Bordo-mavili takımın teknik adamı, saha kenarında çikolata ikram ettiği basın mensuplarıyla bayramlaştıktan sonra bir süre sohbet etti.


Avcı, kampın iyi bir şekilde sürdüğünü, izinli oyuncuların takıma katılımıyla hemen hemen toplandıklarını belirterek, "Böylelikle takımın enerjisi daha da yükseldi. Siopis'in sabah kampa katılması zaten ayrıca bir hava kattı." diye konuştu.

Trezeguet, kampa katıldı

Trabzonspor'un yeni transferi Trezeguet, vize işlemlerindeki sorunun giderilmesinin ardından sabah erken saatlerde Slovenya'ya geldi. Teknik direktör Abdullah Avcı ve bordo-mavili futbolcularla tanışarak sohbet eden Mısırlı oyuncu, takımın çalışmasında yer aldı. Trezeguet, çift kale maçta fiziksel olarak iyi görüntü verirken Avcı, bu oyuncuyu serbest oynattı.

Kadro 28'e yükseldi

Trabzonspor'un 30 kişilik futbolcu kadrosunda kampa katılan oyuncu sayısı 28'e yükseldi. Trezeguet'nin yanı sıra Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Jean Evrard Kouassi, Anastasios Bakasetas ve Manolis Siopis, bu sabah kampa katıldı. Mısırlı oyuncunun haricinde diğer futbolcuların akşamki çalışmaya katılacağı belirtildi.

Larsen de kampa katıldı

Yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Slovenya'da kamp yapan Trabzonspor'da, Danimarkalı oyuncu Jens Stryger Larsen de kampa katıldı.


Bordo-mavili takımın antrenmanı sonrasında sahaya gelen Larsen, teknik direktör Abdullah Avcı ile tokalaşarak kısa bir süre görüşme yaptı.


Abdullah Avcı'nın "Merhaba" dediği Larsen, "Merhaba hocam" diyerek karşılık verdi. Avcı'nın daha sonra "Nasılsın?" şeklindeki sorusuna da bordo-mavili takımın teknik direktörünün yardımıyla "İyiyim" diyen Larsen, sıcakkanlılığı ile dikkati çekti.


Avcı, daha sonra Danimarkalı oyuncuya 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu.


Larsen, teknik direktör Abdullah Avcı ile kısa sohbetinin ardından yardımcı antrenör eşliğinde koşu yaptı.


Trabzonspor'da Larsen'in de takıma katılmasıyla kamp kadrosundaki oyuncu sayısı 29'a yükseldi. 11 Temmuz'da Andreas Cornelius'un gelmesiyle 30 kişilik kadro tamamlanmış olacak.

Senin için hazırladığımız haberler