Trabzonspor'da maestro Marek Hamsik

Salim Manav
20.12.2021 - 09:26 | Son Güncellenme: 20.12.2021 - 09:40

Hatay maçında 12.17 kilometrelik koşusuyla sahanın en çok koşan ismi olan Marek Hamsik, %90’lık pas isabetinin yanı sıra, üç de şut pası vererek Trabzonspor’un organizatörü oldu. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'da maestro Marek Hamsik

Trabzonspor ’un Hatayspor galibiyetinde baş rolü oynayan isimlerden biri olan Marek Hamsik, 34 yaşına rağmen takımın organizatörü oldu.

Skorer'de yer alan haberde son karşılaşmada sahanın en çok koşan ismi olan Hamsik, 12.17 kilometre kat ederek karşılaşmayı tamamladı. Yüzde 90’lık pas isabetinin yanı sıra üç kez de şut pası veren oyuncu takım organizasyonunu üstlendi.

Süper Lig'de kendini buldu

Napoli sonrası gittiği Çin’de ve İsveç’te üst düzey ve iddialı mücadelenin uzağında kalan yıldız futbolcu, yıllar sonra Süper Lig ’de yeniden bu iddiayı buldu. Birçok istatistikte göz kamaştırıcı rakamlara ulaşan futbolcu, skora da katkı yaptı ve 2 gol, 4 asist olmak üzere altı gole direkt etki etti.

İnternet sitesinden açıklama yaptı

Hatayspor maçında sahanın en çok koşan ismi olması Slovakya’da haberlere konu oldu. Yıldız futbolcu, “Bir önceki hafta aldığımız yenilginin ardından gereken reaksiyonu göstermemiz çok önemli oldu. Tüm takım cefakârca oynadı ve böylece yüzümüzü güldüren sonuç ortaya çıktı” ifadeleri, Hamsik’in resmi internet hesabına yaptığı açıklama olarak sunuldu.

Senin için hazırladığımız haberler