Trabzonspor, Marek Hamsik'in Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Verdi

İsa Kethüda
28.01.2023 - 14:59 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 15:47

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Hatayspor maçı kadrosuna alınmayan Marek Hamsik'in sakatlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Trabzonspor, Marek Hamsik'in Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Verdi

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapılacak maçın kadrosundan çıkartılan Marek Hamsik'in sağ baldır bölgesinde kas yaralanması tespit edildiği bildirildi.

Hamsik'in sağ baldır bölgesinde kas yaralanması tespit edildi

Futbol A Takım Doktoru Halil Polat, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Futbol A takımımızın dün yapılan antrenman sırasında sağ baldır bölgesinde ağrı hisseden oyuncumuz Marek Hamsik'in bugün yapılan MR görüntülenmesi sonucunda sağ baldır bölgesinde kas (gastroknemius) yaralanması tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır." ifadeleri kullandı.

Avcı: "Hamsik 3-4 hafta aramızda olmayacak"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı:, Hatayspor maçı öncesi Marek Hamsik ve Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Acı, "Marek Hamsik en az 3-4 hafta aramızda olmayacak... Abdülkadir Ömür'ün de ufak bir sakatlığı var...

Hamsik eski performansından uzak

Geçen sezon şampiyonlukta takıma büyük katkı sağlayan Marek Hamsik, bu sezon istediği performansı ortaya koyamıyor. Slovak yıldız bu sezon çıktığı 22 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fırtına Akdeniz'de 3 puan peşinde! İşte muhtemel 11'ler
Habere Git

7 maç kaçırdı

Bu sezon sakatlık nedeniyle 7 maçta forma giyemeyen 35 yaşındaki orta saha oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor.

Bilindiği üzere yıldız oyuncu, İsveç kulübü IFK Göteborg'dan ayrıldıktan sonra 1 Temmuz 2021 tarihinde Trabzonspor'a bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Trabzonspor'un rakibi Hatayspor

Öte yandan, ligde oynadığı son 2 maçı kazanan ve çıkışa geçen Trabzonspor, bugün Atakaş Hatayspor ile saat 16.00'da deplasmanda karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Fransız yıldıza teklif!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler