Trabzonspor, Batista Mendy'i Transfer Etmek İçin Harekete Geçti

19.08.2023 - 10:13 | Son Güncellenme: 19.08.2023 - 10:22

Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor, oraya sahaya transfer hamlesi yapmak isterken gündeme Angers forması giyen 23 yaşındaki oyuncu Batista Mendy geldi.

Trabzonspor, Batista Mendy'i Transfer Etmek İçin Harekete Geçti

AJANSSPOR HABER

Bugün ligin ikinci haftasında Galatasaray'ın konuğu olacak olan Trabzonspor'da gündemde transfer politikası var. Bordo-Mavililer, orta sahaya transfer hamlesi yapmak isterken gündeme gelen Mendy için teklif yenilendiği iddia edildi.

Hedef Batista Mendy

Trabzonspor, orta saha transferinde çalışmaları iyice hızlandırdı. Fanatik'te yer alan habere göre; Bordo-Mavili ekip Angers forması giyen Batista Mendy'i transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edildi. 

İlk cevap 10 milyon

Angers forması giyen 23 yaşındaki ön libero için Fransız kulübü 10 milyon Euro’dan ilk etapta kapıyı açtığı iddia edilmişti. Fransa 2. Lig ekibi fiyatta geri adım attığı ve bonserviste indireme gittiği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a transferde rakip çıktı!
Habere Git

Bonservis düştü

Trabzonspor'un ilk teklifi sonrası ağzını 10 milyon Euro'dan açan Fransız temsilcisi başka teklif gelmeyince Fırtına ile tekrardan masaya oturdu. Angers, Bordo-Mavililere indirim yaparak bonservisi 6 milyon Euro seviyelerine kadar indirdi.

Trabzonspor teklifi yükseltti

Angers'in 6 milyon Euro seviyelerine kadar düşmesinden sonra Trabzonspor ilk sunduuğu 4 milyon Euro bonservis teklifini yükseltti. Fırtına, 4 milyonun üstüne çıkarak 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istedi.

Bjelica istedi

1 yıl kontratı kalan Mendy için Karadeniz ekibi tüm şartları zorluyor. Teknik direktör Bjelica da bu transferi çok istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler