Trabzonspor'da Mislav Orsic ilk kez koşulara başladı!

21.10.2023 - 14:02 | Son Güncellenme: 21.10.2023 - 14:13

Sezon başında Southampton'dan transfer edilen ancak çapraz bağlarından sakatlanan ve ameliyat olan Mislav Orsic ilk kez koşulara başladı. İşte detaylar.

Trabzonspor'da Mislav Orsic ilk kez koşulara başladı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’da eski teknik direktör Nenad Bjelica'nın isteği doğrultusunda İngiliz ekibi Southampton'dan transfer edilen ancak sezon öncesi Slovenya kampında Hakan Yeşil ile girdiği ikili mücadele sonrası çapraz bağlarından sakatlanan ve ameliyat olan Mislav Orisc'ten sevindirici haber geldi.

Çapraz bağlarındaki sakatlık nedeniyle 6 ila 8 ay arası gibi sahalardan uzak kalması düşünülen Hırvat yıldız sosyal medya hesabından bir paylaşımdan bulundu.

Orsic koşulara başladı

Daha önce bireysel çalışmalarını sürdüren Orsic, yaptığı paylaşım ile ilk kez koşulara başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin başvurusuna Timur'dan cevap: "Müracaatımızı yapacağız"
Habere Git

30 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun bu paylaşımı bordo-mavili taraftarları sevindirdi.

"Ocak ayında bize katılmasını bekliyoruz"

Trabzonspor'un eski teknik dirktörü Bjelica, daha önce yaptığı açıklamada Mislav Orsic'in ocak ayında takıma katılabileceğini söylemişti. Hırvat teknik adam, "Mislav Orsic 6 ay bizimle olamayacak, ocak ayında bize katılmasını bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Orsic'in Trabzonspor'a maliyeti

Orsic ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Trabzonspor, oyuncuya her bir sezon için 1.6 milyon Euro, opsiyonun kullanılması halinde ise 1.8 milyon Euro ücret ödenecek. Southampton'a da bonservis bedeli olarak 2.4 milyon Euro ücret ödeneceği açıklanmıştı. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'da paralar kimler tarafından nasıl uçuruldu? Belgelerle...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler