Trabzonspor'da Mislav Orsic'e talip çıktı!

13.10.2024 - 10:12 | Son Güncellenme: 13.10.2024 - 10:17

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un Hırvat yıldızı Mislav Orsic'e talip çıktı. Deneyimli oyuncu gitmeye sıcak bakıyor. Detaylar.

Trabzonspor'da Mislav Orsic'e talip çıktı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Mislav Orsic'e talip çıktı. Geçen sezon Southampton'dan transfer edilen sağ kanat, Bordo-Mavililer'de istikrarı yakalayamadı.

Şenol Güneş'in ilk tercihi olmadı

Çapraz bağ sakatlığından sonra form tutamayan oyuncu, bu sezon teknik direktör Şenol Güneş'in de ilk tercihi olamadı.

Ülkesinden talip çıktı

Sabah'ta yer alan habere göre; ligde 3 maçta 18 dakika şans bulan Hırvat futbolcuya ülkesi Hırvatistan'dan tanıdık bir talip çıktı.

İlgini Çekebilir
Ajax'ın yıldızı Trabzonspor'a önerildi! Ocak ayında...
Habere Git

Dinamo Zagreb peşinde

Dinamo Zagreb ile anlaşan Trabzonspor'un eski teknik direktörü Nenad Bjelica, bordo-mavililere aldırdığı Orsic'i, çok fazla süre bulamadığı için devre arasında kendi takımına transfer etmeyi düşünüyor.

Düzenli forma giymek istiyor

Düzenli forma giyebileceği bir kulübe katılmayı hedefleyen 31 yaşındaki futbolcunun, hem eski takımıyla hem de eski hocasıyla çalışmak isteyebileceği kaydedildi.

Maaşı yıllık 61 milyon TL

2025'te sözleşmesi bitecek Orsic, bordo-mavili kulüpten senelik 1.6 milyon Euro (Yaklaşık 61 milyon TL) maaş alıyor.

İlgini Çekebilir
Jose Mourinho 3 futbolcu için yönetime talepte bulundu! Sözleşmelerini...
Habere Git

"Harika oynuyorlar ve yeniden şampiyon olmak için doğru yoldalar"

Öte yandan, milli takım kampında Hırvat basınına konuşan Orsic, Monaco maçını izlediğini belirterek, Bjelica'nın takımını övdü ve şu ifadelere yer verdi;

"Monaco maçını izledim. Bence harika oynadılar. Sonunda kazanamamaları çok yazık. Gole kadar Monaco onları tehdit edecek gibi görünmüyordu. Harika oynuyorlar ve yeniden şampiyon olmak için doğru yoldalar."

16 maç 1 asist

Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 31 yaşındaki futbolcu, bordo-mavili takım ile çıktığı 16 maçta 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler