Trabzonspor, Anthony Nwakaeme İle Sözleşme Yenilemeye Hazırlanıyor

İsa Kethüda
28.02.2022 - 10:48 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 10:55

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme ile sözleşme yenilememeye hazırlanıyor. İşte detaylar.

Trabzonspor, Anthony Nwakaeme İle Sözleşme Yenilemeye Hazırlanıyor

Süper Lig'de açık ara liderliğini sürdüren Trabzonspor, iç transferde de çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavili takım prensip anlaşmasına vardığı Anthony Nwakaeme ile olan sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor'da şampiyonluk mücadelesi doludizgin devam ederken taraftarın sevgilisi Anthony Nwakaeme ile sözleşme uzatma görüşmeleri de sürüyor. Bu sezon ligde 9 gol-9 asiste ulaşan Nijeryalı oyuncu ile daha önce yapılan görüşmelerde birçok maddede prensip anlaşmasına varılmıştı. 

Nwakaeme kalmak istiyor

Trabzonspor Yönetimi, Nwakaeme ile yapılan sözleşme uzatma müzakerelerinde önemli bir sorunun bulunmadığını dile getirirken oyuncu cephesi de Trabzon'da kalmak istediklerini ve bu konunun resmiyete dökülmesini beklediklerini ifade ediyor. Bordo-mavili taraftarlar ise mutlu son haberi bekliyor. 

Nwakaeme 1.5 milyon Euro kazanıyor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun oyuncunun temsilcisi ile son detayları görüşmek için bir araya geleceği ve bu sürecin ardından transferin sonuçlandırılabileceği belirtildi. 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu, mevcut kontratında yıllık 1.5 milyon Euro kazanıyor.

Bu sezonki performansı

Bordo-mavili takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki oyuncu, bu sezon forma giydiği 25 maçta 10 gol ve 9 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da koronavirüs vakası!
Habere Git

Nijeryalı oyuncu, 2018 yılında İsrail Ligi ekiplerinden H. Beer Sheva'dan 1.1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. 

İlgini Çekebilir
Aslan'ın uçan Hollandalıları var!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler