Trabzonspor'da Okay Yokuşlu sesleri!

İsa Kethüda
27.05.2024 - 18:02 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 18:12

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-Mavili takım eski futbolcusunu listeye aldı. İşte detaylar.

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu sesleri!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bordo-Mavili takım sözleşmesi sona eren Berat Özdemir'in yerine gelecek ismi belirledi.

Trabzonspor, Berat Özdemir için görüşme yapmadı

61 saat sitesinde yer alan habere göre; Teknik Direktör Abdullah Avcı’dan gelecek rapora göre oyuncu hakkında kesin karar verilecek olsa ada Trabzonspor, Berat Özdemir için henüz Arap ekibiyle görüşme yapmadı.

Trabzonspor'da gündem Okay Yokuşlu

Sezon başında Berat Özdemir'i transfer eden Trabzonspor’un, o dönem ilk hedefi yine bir eski Trabzonspor oyuncusu olan Okay Yokuşlu’ydu. 

Milli futbolcu ile anlaşamayan Trabzonspor daha sonra kısa süre içinde Berat Özdemir’i transfer etmişti. Berat Özdemir’in ayrılığıyla birlikte yeni dönemde bordo-mavili takımın tekrar Okay Yokuşlu’ya yönelmesi bekleniyor.

Transfer devre arası olmadı

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, devre arası transfer döneminde Okay Yokuşlu ile görüşmüş ancak oyuncu takımının play-off hedefi nedeniyle kulübünden ayrılamamıştı.

Yeni dönemle birlikte transfer görüşmelerinin yeniden başlaması bekleniyor. 

Ayrılığa sıcak bakıyor

Okay Yokuşlu’nun play-off potasından elenen West Bromwich ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor ve oyuncu da ayrılığa sıcak bakıyor.

Bu sezonki performansı

Bu sezon İngiliz kulübü ile  48 karşılaşmaya çıkan 30 yaşındaki önlibero oyuncusu 1 gol ve 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler