Trabzonspor’da Olcay Şahan gündemi

18.08.2020 - 00:50 | Son Güncellenme: 18.08.2020 - 00:50

Trabzonspor transfer haberleri... Teknik direktör Eddie Newton raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da, Olcay Şahan ismi gündeme geldi. Peki Olcay Şahan geri dönecek mi? İşte detaylar..

Türk oyunculara ’ağabeylik’ yapapilecek isim isteyen İngiliz teknik adam, tecrübeli oyuncunun yeniden bordo-mavili takıma dönmesine sıcak bakıyor.

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) haberine göre; Yukatel Denizlispor ile sözleşmesi sona eren Olcay Şahan, bordo-mavililerin gündemine geldi. Eddie Newton'un 'Takımdaki yerli oyunculara ’ağabeylik’ yapabilecek oyuncu istiyorum" sözleri üzerine akıllara bir dönem Karadeniz ekibinde forma giyen Olcay Şahan geldi.

2018-19 sezonunda bordo-mavili takımla yollarını ayıran ve alacaklarından 1.34 Milyon Euro gibi önemli bir indirim yaparak Karadeniz ekibinden iyi duygularla ayrılan oyuncunun, Karadeniz ekibinden 3,5 milyon TL olacağı bulunuyor. Maddi anlamda bordo-mavili kulübe zorluk çıkarmayan oyuncunun Trabzonspor’a gelmeye de sıcak baktığı biliniyor.

Transferde hareketli günler yaşayan Trabzonspor, İngiliz teknik adamın bu isteğini dikkate alırken, gelebilecek tepkiler üzerine de titiz hareket ediyor. Bir dönem bordo-mavili formayı giyen Olcay Şahan'ın ismi yönetim cephesinde sıcak karşılansa da; ortaya çıkabilecek eleştiriler üzerine bu oyuncunun transferi konusunda yol haritası belirlenecek.

Senin için hazırladığımız haberler