Trabzonspor, Teknik Direktörlük İçin Orhan Ak İle Devam Kararı Aldı

Ali Bozkurt
27.03.2023 - 19:53 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 20:12

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da yeni Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu Teknik Direktör Orhan Ak ile yola devam etme kararı aldı. İşte detaylar...

Trabzonspor, Teknik Direktörlük İçin Orhan Ak İle Devam Kararı Aldı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da yönetim değişikliği yaşandı. Yeni Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu Abdullah Avcı sonrası takımın başına geçen Teknik Direktör Orhan Ak ile yola devam etme kararı aldıklarını açıkladılar. Detaylar...

Bordo-mavili takımdan yapılan açıklamada, "Başkanımız Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulumuzun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, bu sezon sonuna kadar Teknik Direktör Orhan Ak ile çalışılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir. Teknik Direktörümüz Orhan Ak ve ekibinin başarılı olacağına dair inancımızı değerli camiamız ve kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadeleri yer aldı.

Abdullah Avcı'nın yardımcısıydı

Trabzonspor'dan ayrılma kararı alarak istifa eden Abdullah Avcı'nın ekibi, Bordo-Mavililerde çalışmaya devam edeceklerini duyurmuştu. Yardımcısı Orhan Ak ise yeni yönetim gelene kadar takımın teknik direktörlük görevini üstlenmiş, Adana Demirspor maçında 4-1'lik galibiyet almıştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor Yönetim Kurulu mazbatasını aldı
Habere Git

Fatih Terim'e teklif gitti

Ajansspor Salim Manav'ın haberine göre Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde takımın başına Fatih Terim'i getirmek için teklif sundu. Tecrübeli teknik adam gelen teklifi kabul etmedi.

Fatih Tekke gündeme geldi

Trabzsonspor'da uzun bir dönem forma giyen ve İStanbulspor'un teknik direktörlük görevini üstlenen Fatih Tekke'de gündeme gelen isimler yer arasında aldı. Taraftarın yoğun talebi sonrası kulübün listeye eklediği iddia edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler