Trabzonspor'da rota Şenol Güneş'e döndü! Başkanla görüşecek

01.09.2024 - 22:01 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 22:09

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Alanyaspor'da görev yapan Fatih Tekke ve boşta olan Şenol Güneş'i gündemine almıştı.

Trabzonspor'da rota Şenol Güneş'e döndü! Başkanla görüşecek

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 4. Haftasında Trabzonspor, deplasmanda İkas Eyüpspor ile 0-0 berabere kaldı. Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından Bordo-Mavili takım Eyüpspor maçına teknik direktör İhsan Derelioğlu yönetiminde çıktı.

61saat sitesinde yer alan habere göre; Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'un, ilk olarak Alanyaspor'u çalıştıran Fatih Tekke ile görüştüğü iddia edilmişti.

Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş'le görüşecek

Bordo-Mavili takımın bu görüşmenin hemen ardından ise teknik direktör Şenol Güneş'e yöneldiği ve Başkan Ertuğrul Doğan'ın 72 yaşındaki hoca ile görüşme yapacağı belirtildi.

Yönetim Eyüpspor maçı sonrasını işaret etmişti

Bilindiği üzere Trabzonspor yönetimi, basında yer alan teknik direktör ile ilgili iddiaları yalanlamış ve Eyüpspor karşılaşmasının ardından yönetim kurulunun toplanacağını ve teknik direktör adaylarını kapsamlı bir şekilde değerlendireceklerini açıklamıştı.

Şenol Güneş, Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştırmış ve 6 Eki 2023 tarihinde görevinden ayrılmıştı.

Trabzonspor ile 4 kupa kazandı

Başarılı teknik adam, daha önce Trabzonspor'da teknik direktör olarak üç kez görev yapmıştı.Güneş, Bordo-Mavili takım ile 2 Türkyie Kupası ve 2 Süper Kupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler