Trabzonspor'da sağ beke iki isim! Scoutlar önerdi...

21.01.2024 - 16:35 | Son Güncellenme: 21.01.2024 - 16:53

Jens Stryger Larsen ile yolların ayrılmasının ardından sağ beke takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a kulüp scoutları iki isim önerdi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da sağ beke iki isim! Scoutlar önerdi...

Elde sadece Mehmet Can Aydın kaldı

Geçtiğimiz günlerde Danimarkalı Jens Stryger Larsen'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Trabzonspor'da sağ bekte oynayabilecek tek oyuncu Mehmet Can Aydın kaldı.

Scoutlar iki isim önerdi

Bu doğrultuda sağ bek transferi için oyuncu araştırması yapan bordo mavililerde, kulüp scoutları teknik heyete iki isim önerdi. 

Oliver Sonne ve Daiki Hashioka

Scoutların önerdiği iki isim; Danimarka ekiplerinden Silkeborg formasını giyen 23 yaşındaki Perulu Oliver Sonne ile Belçika’da St. Truiden formasını giyen 24 yaşındaki Japon futbolcu Daiki Hashioka olduğu öğrenildi.  

Sonne 21 maçta forma giydi

Danimarka doğumlu Oliver Sonne, Silkeborg'da bu sezon 21 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 1.2 milyon Euro olan 23 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona eriyor.

Hashioka'nın piyasa değeri 2 milyon Euro

Japon futbolcu Daiki Hashioka ise St. Truiden'de bu sezon 18 maça çıktı. Bu maçlarda 2 gol ve 1 asist kaydeden 24 yaşındaki sağ bek, milli takım formasını da 7 kez giyme başarısı gösterdi. Daiski'nin güncel piyasa değeri 2 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler