Trabzonspor'da sakat futbolcular ne zaman oynayacak?

28.10.2019 - 02:16 | Son Güncellenme: 27.10.2019 - 23:16

TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da sakat oyuncuların fazla olması teknik direktör Ünal Karaman'ın oyun planını ve sistemini oldukça etkiliyor. Tecrübeli teknik adam 5 eksikle Başakşehir deplasmanına gitti.

İstanbul Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak olan bordo-mavililer de 5 oyuncu sakatlığından dolayı maç kadrosunda alınmadı.

Menüsküs ameliyatı olan genç oyuncu Abdülkadir Ömür'ün en az 4 ila 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Yıldız oyuncunun ligin bitimine doğru sahalara dönmesi bekleniyor.

Sezona fırtına gibi başlayan ve antrenmanda Ivanildo Fernandes ile çarpışıp sakatlanan Caleb Ekuban'ın ise Aralık ayının sonlarına doğru antrenmanlara başlayacağı belirtildi.

Geçen sezon sakatlanan Onazi ise çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nijeryalı oyuncunun 14 ila 16. hafta arasında sahalara geri döneceği iddia edildi.

Sağ alt baldırında darbeye bağlı yoğun kanama ve ödem tespit edilen Abdulkadir Parmak ve sağ uyluk ön adalesinde gerilme problemi yaşayan ve Başakşehir maçı öncesi yapılan antrenmana katılmayan Obi Mikel'in Ankaragücü maçına yetişmesi bekleniyor.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler