Trabzonspor'da sakatlık şoku! En az 1 ay yok

18.03.2022 - 10:08 | Son Güncellenme: 18.03.2022 - 14:45

Bu sezon sakatlıklardan canı en çok yanan takımların başında gelen Süper Lig lideri Trabzonspor yeni bir sakatlık haberiyle şok oldu. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'da sakatlık şoku! En az 1 ay yok

Bu sezon sakatlıklar nedeniyle Gervinho ve Edgar'ı kaybeden, Fode Koita'dan sezonun büyük bir bölümünde yararlanamayan, son olarak Slovak yıldızı Marek Hamsik uzun süredir sahalardan uzak olan Trabzonspor yeni bir sakatlık haberiyle sarsıldı.

Trondsen'den kötü haber

Ligin bitimine 9 hafta kala şampiyonluğa koşan Karadeniz ekibinde geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda sakatlanan Andres Trondsen'den kötü haber geldi.

En az 1 ay sahalardan uzak kalacak

61 Saat'in haberine göre; Bu sezon bir çok kez sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kalan 26 yaşındaki Norveçli futbolcunun kas yırtığı sakatlığı yaşadığı ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Norveçli oyuncunun durumuyla ilgili Trabzonspor'dan açıklama bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı: "Trabzonspor çocukluğumun aşkı kutlamalara gelmek isterim"
Habere Git

3 sol bek Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek

Çaykur Rizespor maçı öncesinde yaşanan bu gelişme teknik heyetin de canını sıktı. Trabzonspor'da cezalı olan Puchacz ile sakat olan İsmail Köybaşı'nın yerine Göztepe maçında sol bekte forma giyen Trondsen'in de sakatlanmasıyla Çaykur Rizespor maçında Abdullah Avcı'nın hangi futbolcuya sol bekte görev vereceği merak konusu oldu. Tecrübeli teknik adamın sol bekte büyük ihtimalle Yusuf Edoğan'a forma vermesi bekleniyor.

14 maçta forma giydi

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 14 maçta forma giyen Norveçli futbolcu, gol ya da asist yapma başarısı gösteremedi.

Senin için hazırladığımız haberler