Trabzonspor'da sakatlık şoku! Sezonu kapattı...

Akın Ungan
23.12.2021 - 16:04 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 16:12

Trabzonspor, sakatlıkları bulunan Edgar Ie ile Vitor Hugo'nun sağlık durumları hakkında açıklama yaptı. Edgar Ie'nin sezonu kapattığı belirlendi.

Trabzonspor'da sakatlık şoku! Sezonu kapattı...

Trabzonspor, Altay maçının 85.dakikasında sakatlanan Edgar Ie ile antrenmanda ağrı hisseden Victor Hugo, oyuncuların son durumları hakkında açıklama yaptı.

Ie, sezonu kapattı

Edgar Ie'nin sağ diz ön çapraz bağlarında kopma ve iç yan bağında ikinci derecede yırtık tespit edildi. Kulüp, oyuncunun durumu hakkında yaptığı açıklamada, "Salı günü oynadığımız karşılaşmada sağ dizinden sakatlanan Edgar IE’nin bugün çekilen MR’ında sağ diz ön çapraz bağında kopma ve iç yan bağında ikinci derede yırtık olduğu tespit edilmiş olup futbolcumuzun ameliyatı planlanmaktadır. " ifadelerine yer verdi.

Ameliyat olacağı kesinleşen Edgar Ie'nin, sezonu kapattığı belirlendi.

Hugo'da birinci derece kas yaralanması

Sağ kasığında ağrı hisseden ve bu nedenle Altay maçında forma giymeyen Brezilyalı stoper Vitor Hugo’nun ise sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edildi.

Kulübün yaptığı açıklamada, "Antrenmanda sol kalçasında zorlanma oluşan Vitor Hugo’nun ise çekilen MR’ında sol uyluk arka adalesinde birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır” denildi.

Senin için hazırladığımız haberler