Trabzonspor, Abdullah Avcı'ya 2 yıllık sözleşme önerecek

02.05.2022 - 08:52 | Son Güncellenme: 02.05.2022 - 16:27

Trabzonspor, şampiyonluğun mimarı Abdullah Avcı’yı yeni kontratla ödüllendirecek. Şampiyon hocayla, 2025 yılına kadar sözleşme imzalanacak. İşte detaylar...

Trabzonspor, Abdullah Avcı'ya 2 yıllık sözleşme önerecek

Daha önce Başakşehir’de 2 kez kıl payı kaçırdığı şampiyonluğa Trabzonspor’da ulaşan ve tarihi başarının en önemli mimarı olan Abdullah Avcı için yönetim harekete geçti. 

Yeni sözleşmeyle ödüllendirilecek

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, şampiyon hocayı yeni sözleşmeyle ödüllendirecek. Geçtiğimiz sezonun 9. haftasında göreve başlayan ve 2.5 yıllık kontrat imzalanan Avcı’nın mukavelesi önümüzdeki yıl bitiyor. 

2025'in sonuna kadar

Fanatik'te yer alan habere göre; Bordo-Mavililer, tecrübeli teknik adamla 2 senelik yeni sözleşme yapacak ve Abdullah Avcı, 2025’in sonuna kadar Trabzonspor’un başında olacak. 

İlgini Çekebilir
İşte Trabzonspor'un kupasını alacağı tarih! 61 pare top atışı...
Habere Git

Sonuna kadar Avcı ile...

Geçtiğimiz Aralık ayında 3 yıl için yeniden başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin görev süresi 2024 Aralık’ta bitiyor. Yönetim, kısa zaman içinde Abdullah Avcı’yla sözleşme imzalayıp, kendi sürelerinin sonuna dek başarılı teknik direktörle çalışacaklar. 

Yıllık ücretine zam yapılacak

Trabzonspor Yönetimi, şampiyon hocanın yeni kontratında yıllık ücretini de yükseltmeyi planlıyor. KAP açıklamasına göre; bu sezon 6.5 milyon TL alan Avcı, gelecek yıl da 8.5 milyon TL kazanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler