Trabzonspor'da şampiyonluk sesleri: "Çok inanıyoruz"

18.02.2020 - 18:27 | Son Güncellenme: 18.02.2020 - 15:32

Trabzonspor'da şampiyonluk sesleri: "Çok inanıyoruz"

Trabzonspor’un Eski Asbaşkanı Nevzat Şakar, Beşiktaş maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu ve bordo-mavililerin şampiyonluk şansını yorumladı. Beşiktaş-Trabzonspor maçını kim kazanır? Trabzonspor camiası şampiyonluğa inanıyor mu? Şakar, bu sorulara yanıt verdi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Nevzat Şakar’ın açıklamaları şu şekilde:

Nevzat Şakar: ”Devre arası transferler tam isabet”

Trabzonspor sezon başında iyi bir yapılandırmayla beraber, Ünal Karaman ve Hüseyin Cimşir’le birlikte sezona iyi bir başlangıç yaptı. Tabi Ekuban ve Abdülkadir Ömür’ün sakatlıkları Trabzonspor’u sekteye uğratsa da diğer oyuncular onların açıklarını kapattılar. Trabzonspor şu an da iyi bir durumda. Devre arasında da yapılan transferlerin yerinde transferler olduğunu düşünüyorum. Tam isabet. Yeni oyuncular Trabzonspor’a önemli katkı sağlıyor. Bu sebeple Trabzonspor şuan da çok iyi bir durumda.

Nevzat Şakar: “Trabzonspor için Beşiktaş beraberliği kötü sonuç olmaz”

Gönlüm tabi ki Trabzonspor’un kazanmasından yana. Ancak; Beşiktaş’a yenilmemek de önemli. En azından Trabzonspor’un kaybetmemesi lazım. Ben beraberliği bile kayıp olarak görmüyorum ama kazanmak tabi ki daha önemli. İnşallah kazanacağımızı ümit ediyorum. Kaybetmemek de iyi bir sonuç olur.

Nevzat Şakar: ”Şampiyonluğa çok inanıyoruz”

Şampiyonluğa tabi ki inanıyoruz. Hem de çok fazla inanıyoruz. Ancak; şampiyonluk konusunun üzerinde çok fazla durmamamız lazım. Bu işi maç maç değerlendirmemiz gerekiyor. Şu anda iyi bir konumdayız. Şahsen Trabzonspor’un 7 takımla birlikte şampiyonluk yarışının içerisinde bulunmasının bir avantaj olduğunu düşünüyorum. İyi olanın kazanmasını bir Trabzonsporlu olarak katılamayacağım. İnşallah kazasız belasız Trabzonspor maçı kazanır. Sakatlıksız, ceza almadan bu maçı kapatacağımızı düşünüyorum.

Sörloth, Trabzonspor’da kalacak mı?

Sörloth, genç bir oyuncu. Fizik olarak çok güçlü, oyun zekası olarak da müthiş bir oyuncu. Tabi ki biliyorsunuz Sörloth, Trabzonspor’da 2 senelik kiralık bir oyuncu. Ancak; sözleşmesinde bulunan 6 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Trabzonspor bu oyuncuyu kadrosuna katabilir. Aynı zamanda çok karakterli, çok ahlaklı bir futbolcu. Şu anki performansıyla Trabzonspor’a çok faydalı durumda. Ben kendisinden çok fazla ümitliyim. İnşallah böyle devam eder.

Taraftarlara mesaj

İnşallah sezon sonu şampiyonluk ipini göğüsleriz. Bütün Trabzonlular ve Trabzonsporlular mutlu olur. Sadece bunu temenni ediyorum. Taraftarların, her zaman takıma sahip çıkması gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler