Trabzonspor'da gündem Brezilyalı stoper Gabriel Paulista!

31.01.2022 - 17:05 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 17:10

Edgar'ın sezonu kapatmasının savunmaya takviye yapmak için görüştüğü yerli stoperlerden sonuç alamayan Trabzonspor'da gündeme sürpriz bir isim geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da gündem Brezilyalı stoper Gabriel Paulista!

Türk stoper arayışından sonuç anılamadı

İlk olarak savunmayı Türk futbolcularla güçlendirmek için çalışan bordo-mavililer, Serie A'da forma giyen Kaan Ayhan ve Koray Günter’den sonuç alamadı. Karadeniz ekibinin Adana Demirspor’un savunmacısı Samet Akaydın için yaptığı girişimler de sonuçsuz kaldı.

Paulista gündemde

Milliyet'in haberine göre; yerli oyuncularla stoper transferini tamamlayamayan Karadeniz ekibinin gündemine Valencia’da yer alan Brezilyalı savunmacı Gabriel Paulista geldi. 31 yaşında 1.87 boyunda olan sambacı yıldız satın alma opsiyonlu kiralanmak isteniyor. 

Trondsen giderse yabancı stoper gelecek

Giresun’a gideceği söylenen Trondsen takımdan ayrılırsa yabancı kontenjanında yer açılacak ve bir yabancı alınabilecek. Bu durumda Trabzonspor'un önceliği ise Gabriel Paulista olacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor Uğurcan Çakır'ın bonservisini belirledi
Habere Git

Kouassi bugün bekleniyor

Afrika Uluslar Kupası’nda Mısır’a elenen Fildişi Sahilleri’nde görev yapan Jean Evrard Kouassi’nin bugün Trabzon’a gelmesi bekleniyor. Gervinho ile sözleşmenin sona ermesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na tescili yapılan Kouassi’nin, teknik direktör Abdullah Avcı’nın görev vermesi durumunda Kasımpaşa maçında forma giyebileceği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler