Trabzonspor'da sıcak gelişme! Olcay Şahan resmen açıkladı!

07.03.2019 - 10:17 | Son Güncellenme: 07.03.2019 - 13:17

Trabzonspor'da sıcak gelişme! Olcay Şahan resmen açıkladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’da Olcay Şahan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Tecrübeli futbolcu yeniden takıma döndüğünü açıkladı.

Olcay açıklamayı kendisi yaptı

Futbolcu, yaşanan gelişmeleri kendisine ait sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı ve tekrar takıma döndüğünü dile getirdi.

Olcay Şahan özür diledi ve takıma döndü

Olcay Şahan yaptığı açıklamada, ”Öncelikle takımıma yeniden dönmenin mutluluğu içerisindeyim. Yaşanılan bu tatsız süreçte, kendi adıma istemeden de olsa yaptığım yanlışlar ve kırdığım insanlar da var ise onlardan da özür diliyorum. Bildiğiniz üzere yaşadığım bu süreç artık geride kaldı. Tek düşüncem Büyük Trabzonspor camiasının daha iyi yerlere gelmesini sağlamak ve taraftarımızı mutlu etmektir.” ifadelerine yer verdi.

Olcay Şahan dönmek istediğinin mesajını daha önce vermişti

Olcay daha önce, “Performans düşüklüğü sebebiyle kulübümün hazırladığı özel antrenman programına tüm inancım ve gücüm ile başladım. Bu özel antrenman programı ile performansımı en üst seviyeye çekip tekrardan takımıma layık olmak istiyorum. Bu kutsal forma için ayrılmak yerine savaşmayı tercih ediyorum. Trabzonspor’da hedeflerim büyük, kulübümün zarar görmemesi için hiç bir hamle yapmayacağımı bildirmek isterim” demişti.

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a transfer edilmişti

Hatırlanacağı gibi Olcay Şahan, Beşiktaş'ta forma giydikten sonra Trabzonspor'a düşük bir maliyetle transfer edilmişti.

Olcay Şahan'ın bu sezonki performansı

Olcay Şahan bu sezon 16 maçta 679 dakika süre almış ve 1 gol 2 asistlik katkı vermişti. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler