Trabzonspor'da Manolis Siopis ile Yollar Ayrılıyor

15.08.2023 - 16:26 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 16:34

Trabzonspor'da Manolis Siopis ile yollar ayrılmak üzere. Bordo-mavili takım, sözleşme feshi konusunda Yunan orta saha oyuncusu ile anlaşmaya vardı...

Trabzonspor'da Manolis Siopis ile Yollar Ayrılıyor

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında 19 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Manolis Siopis ile yollar ayrılıyor. 

Trabzonspor'da Siopis'le ilgili karar verildi

Sabah'ta yer alan habere göre; bordo-mavili takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Manolis Siopis'le ilgili karar verildi...

Yeni sözleşme uzatma teklifi yapılan Yunan oyuncu takımdan ayrılma isteğini yönetim kuruluna iletmişti.

İlgini Çekebilir
Chouiar, Trabzonspor'a önerildi
Habere Git

Siopis ile ayrılık konusunda anlaşmaya varıldı

Trabzonspor sözleşme feshi konusunda Siopis ile anlaşmaya vardı. Oyuncu sözleşme fesih bedeli olarak kulübe ödeme yapacak.

Siopis'in Trabzonspor'dan kazandığı ücret

18.08.2021 tarihinde Alanyaspor'dan 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bordo-mavili takıma 3 yıllığına transfer olan Yunan oyuncu, her bir sezon için 700 bin Euro kazanıyordu. Siopis'in başka bir takıma transfer olması durumunda ise Trabzonspor'un, Alanyaspor'a kazandığı ücretin yüzde 20'sini ödeyeceği açıklanmıştı.

Trabzonspor'da 2 kupa kazandı

Trabzonspor ile 77 karşılaşmada sahaya çıkan 29 yaşındaki oyuncu 1 asist kaydetti. Yunan oyuncu ayrıca bordo-mavili takımla 1 Türkiye Süper Ligi ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Uğurcan Çakır, Nantes iddiaları doğru mu? Açıklandı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler