Trabzonspor'da sıra golcü transferinde!

07.07.2016 - 09:13 | Son Güncellenme: 07.07.2016 - 09:13

Savunma sorunlarını çözmek adına Roncaglia ve Pied ile anlaşan Trabzonspor’da sıra forvet transferine geldi. Kulüp dün yaptığı, “Cardozo ayrılmak istiyor, onun ile ilgili çalışmaları yürütüyoruz” açıklamasıyla da artık sona yaklaşıldığını gösterdi

Trabzonspor'da transferde son dönemlerin en hareketli saatleri yaşanıyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın istekleri doğrultusunda önceliği savunmaya takviye işine veren ve stoperRoncaglia ile sağ bek Pied’de imza aşamasına gelenBordo-Mavililer’de artık gözler forvet transferine çevrilmişti.

Ancak bu konuda Cardozo’nun durumundaki belirsizlik en büyük sıkıntıydı. Yönetim dün yaptığı açıklamayla Paraguaylı futbolcu cephesinde artık tablonun netleştiğini gösterdi.

Karadeniz ekibinin kurmayları, “Cardozo kulübümüzden ayrılmak istediğini ve teklifleri değerlendireceğini bizlere iletti. Biz de kendisinin durumuyla ilgili çalışmaları yürütüyoruz” mesajlarını yolladı.

Cardozo ile ilgili son kararın birkaç gün içinde verilmesi bekleniyor. Bordo-Mavililer bu sıcak gelişmenin ardından gündemdeki Necid ve Eren Derdiyok gibi isimler için düğmeye bastı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da süreçten hayli memnun olduğu ve başkan Muharrem Usta’dan gelecek müjdeyi beklediği ifade edildi.

Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler