Trabzonspor'da Sivasspor maçı hazırlıkları başladı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Trabzonspor'da Sivasspor maçı hazırlıkları başladı

Son 5 Haber

Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, Radyospor'a konuştu!

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'deki oyuncu değişikliği sorusuna flaş yanıt: "Nükleer bomba bile kullanırım"

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Paul Pogba'nın sözleşmesi feshedildi
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Trabzonspor'da Sivasspor maçı hazırlıkları başladı
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Demir Grup Sivasspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan idmana sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Fabian Castillo, Onur Recep Kıvrak ve Juraj Kucka ile gribal enfeksiyon geçiren Burak Yılmaz katılmazken, Ogenyi Onazi ve Batuhan Artarslan ise yan sahada takımdan ayrı çalıştı.
Bordo-mavili futbolcular antrenmanda, koşu ve pas çalışmasının ardından yarı sahada maç yaptı.
Antrenmanı, kulüp asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, futbol komitesi başkan yardımcısı Faruk Kanca, futbol şube sorumlusu İbrahim Haluk Şahin, idari işler sorumlusu Lokman Sadıklar, genel sekreter Ömer Sağıroğlu ve genel sayman Emin Kahraman da izledi.