Trabzonspor'da sol bek için iki aday! Umut Meraş ve Clichy

30.09.2020 - 12:06 | Son Güncellenme: 30.09.2020 - 12:13

Trabzonspor son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Trabzonspor'dan Umut Meraş ve Gael Clichy hamlesi geldi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da sol bek için iki aday! Umut Meraş ve Clichy

AJANSSPOR-HABER

Abdurrahim Dursun'u kiralık olarak Bandırmaspor'a vermeye hazırlanan Trabzonspor'da, sol beke düşünülen oyuncu belli oldu. 

Umut Meraş gündemde

61 saat'te yer alan habere göre; Trabzonspor’da Abdurrahim Dursun’un da ayrılığıyla birlikte sol bek mevkisine oyuncu arayışları hızlandı. Daha önce İsmail Köybaşı ile temas kuran bordo mavililer transferde rotasını milli futbolcu Umut Meraş’a çevirdi.

Bordo mavililer kiralık olarak ilk girişimini yaptı

Fransa ekiplerinden Le Havre’de forma giyen 24 yaşındaki sol bek oyuncusu için bordo mavililer kiralık olarak ilk girişimini yaptı. Oyuncu cephesi ile görüşme yapan bordo mavililer oyuncunun kiralık olarak gelip gelemeyeceğini sordurdu. 

Transferde henüz bir mutabakat sağlanamadığı bilgisine ulaşılırken bordo mavililerin stoper transferini gerçekleştirdikten sonra bu bölge için girişimlerini hızlandıracağı gelen bilgiler arasında….

Gael Clichy listede...

Karadeniz gazetesinde yer alan habere göre ise; Trabzonsporlu kurmayların masasındaki ilk isim Başakşehir’den ayrılan Gael Clichy… 35 yaşındaki dünya yıldızına 1 yıllık teklif yapıldı. ‘Önceliğim İngiltere ya da Fransa’ diyen deneyimli sol bekin kararı bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler