Trabzonspor sol bek için eski göz ağrısını gündeme aldı

17.11.2021 - 12:06 | Son Güncellenme: 17.11.2021 - 12:18

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor devre arasında takıma takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililerde transfer yapılacak bölgeler arasında yer alan sol bek için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Trabzonspor sol bek için eski göz ağrısını gündeme aldı

Azarovi yeniden gündemde

Sol beke takviye için arayışlarda olan Trabzonspor, eski göz ağrısı Irakli Azarovi'yi bir kez daha gündemine aldı.

Sabah'ın haberine göre; Dinamo Batumi'nin sezon başında tutarsız davranışları nedeniyle transferi gerçekleşmeyen 19 yaşındaki sol bek yeniden takip edildi ve teknik heyete rapor sunuldu.

İsveç maçında 11'de oynadı

Gürcistan'ın İsveç'i 2-0 yendiği maçta ilk 11'de yer alan Azarovi için teknik direktör Abdullah Avcı'nın vereceği karara göre yönetim ya harekete geçecek ya da frene basacak.

Bradic ve Pellegrini de listede

Gürcü oyuncu için beklemede olan bordo-mavili yönetim, sol bek mevkiinde genç oyuncular (Lille) ve Luca Pellegrini (Juventus) için de nabız yokluyor.

Uğur Çiftçi için temaslar sürüyor

Yunanistan ve Polonya'da da sol bek araştırmaları sürerken Sivasspor'dan Uğur Çiftçi için temaslar devam ediyor.

Iraklı Azarovi kimdir?

Yaş: 19
Boy: 1.79
Ülke: Gürcistan
Mevki: Sol bek
Sözleşme bitiş: 31 Aralık 2022
Piyasa değeri: 650 bin Euro

Bakasetas dinlendirilecek

Bu arada Yunanistan Milli Takımı sağlık ekibi ve Trabzonspor sağlık ekibinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda Bakasetas'ın, Gaziantep FK maçında riske edilmemesi kararı verildi.

Kombine satışında 15 bine ulaşıldı

Öte yandan statlarda tam kapasite izni çıkması ile birlikte Trabzonspor, 2 Kasım'da kombine satışlarını başlatmıştı. Şu ana kadar 15 bin kombine bilet satılırken yönetim ise sayıyı az buldu. Şampiyonluğa koşan takıma destek adına tribünlerin dolmasını bekleyen yönetim, milli ara dönüşü Gaziantep FK maçını dolu tribünler önünde oynamak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler