Trabzonspor'da Takımdan Ayrılan Son İsim Vitor Hugo Oldu

Ali Bozkurt
31.03.2023 - 09:01 | Son Güncellenme: 31.03.2023 - 09:08

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da Djaniny’nin ardından takımdan ayrılan son isim Vitor Hugo olacağı konuşulurken oyuncunun Bahia’ya transfer olacağı iddia edildi.

Trabzonspor'da Takımdan Ayrılan Son İsim Vitor Hugo Oldu

AJANSSPOR HABER

Sezona kötü başlayan ve zirveden geride kalan Trabzonspor'da teknik direktör ve yönetim değişikliği yaşandı. Bordo Mavililerde Djaniny’nin ardından savunma oyuncusu Vitor Hugo da takımdan ayrılıyor.  İşte detaylar...

Anlaşma sağlandı

Mililyet'te yer alan habere göre, Vitor Hugo, Brezilya ekiplerinden Bahia’nın daha önce 2 kez görüşme yaptığı bordo-mavili kulüp, tecrübeli futbolcunun transferi konusunda anlaşma sağladı. 

Ayrılmak için hazırlanıyor

Geçen sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Brezilyalı futbolcunun şehirden ayrılmak için hazırlıklara başladığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da flaş ayrılık! Eşyalarını topladı...
Habere Git

Annesi için gitmek istedi

Trabzonspor’da sözleşmesinin bitmesine 1 yılı kalan Vitor Hugo'nun ülkesine dönmeyi isteme sebeplerinden birisi olarak annesinin hastalığını gösterdiği öne sürüldü. Brezilyalı oyuncu kulübün izin vemresi halinde sezon sonunda takımdan ayrılacak.

Eski takımının payı var

Tecrübeli futbolcunun transferinin resmileşmesi durumunda, eski kulübü Palmeiras’a satıştan elde edilecek karın yüzde 25’i ödenecek. Brezilyalı savunmacı, bordo-mavili takımda kalması durumunda ise gelecek sezon 1 milyon 400 bin euro alacaktı.

Dalya için tek maç kaldı

Trabzonspor'a transfer olduktan sonra gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi haline gelen Vitor Hugo, Kayserispor maçında forması giymesi halinde 100. maçına çıkarak dalya yapacak. Brezilyalı oyuncu oynadığı tüm karşılaşmalarda 9 gol atarken 1 asist yapma başarısı elde etti. Ayrıca bu maçlarda 16 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. 

Senin için hazırladığımız haberler