Trabzonspor'da sözleşme fesih görüşmesi! Bugün şehirden ayrılacak...

Özgür Koç
19.07.2024 - 10:23 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 14:33

Yeni sezon öncesi kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayıran Trabzonspor, Uruguaylı forveti Maxi Gomez ile fesih görüşmesi yapıyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da sözleşme fesih görüşmesi! Bugün şehirden ayrılacak...

AJANSSPOR - HABER

Abdullahn Avcı yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, bir yandan kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verirken bir yandan da kadro düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmaya devam ediyor.

Bakic ve Kourbelis'in ardından Gomez ile de yollar ayrılıyor

Geçtiğimiz günlerde Hırvat futbolcu Ognjen Bakic, Yunan orta saha Dimitris Kourbelis ve Faslı Lahtimi ile yollarını ayıran bordo mavililer geçtiğimiz sezonu İspanyol ekibi Cadiz'de kiralık olarak geçiren Uruguaylı Maxi Gomez'i de yollamak için harekete geçti.

Fesih görüşmeleri yapılıyor

Sports Digitale'nin haberine göre Trabzonspor yönetimi bir yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki santrfor Maxi Gomez ile fesih görüşmelerine başladı. Uruguaylı futbolcu bugün Trabzon'dan ayrılacak.

Valencia'dan 3 milyon Euro'ya transfer edilmişti

Trabzonspor'un 2022-23 sezonun başında LaLiga ekibi Valencia'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Maxi Gomez performansıyla hyal kırıklığı yaratmıştı. İlk sezonunda 34 maçta 7 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Uruguaylı futbolcu, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçirdiği Cadiz de ise 33 maçta gol siftahı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler