Trabzonspor'da Sözleşme Krizi! Nwakaeme, Visca'nın 2 Katı Almak İstedi

Akın Ungan
20.04.2022 - 14:34 | Son Güncellenme: 20.04.2022 - 16:14

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme'nin, Edin Visca'nın aldığı ücretin 2 katını kazanmak istediği ve Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun reddettiği iddia edildi. İşte detaylar.

Trabzonspor'da Sözleşme Krizi! Nwakaeme, Visca'nın 2 Katı Almak İstedi

Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta kala şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor, sözleşme krizinin patlak vermesi ile sarsıldı. Bordo-Mavili ekip ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Anthony Nwakaeme ile görüşmelerde pürüz yaşandı.

Teklifi reddetti, Visca üzerinden pazarlık yaptı!

Yeni Çağ'ın haberine göre Trabzonspor yönetimi yıldız futbolcuya 1+1 yıllık 2,5 milyon Euro sözleşme önerdi. Anthony Nwakaeme'nin ise bu teklifi kabul etmediği ve görüşmelerin çıkmaza girdiği kaydedildi.

Haberde Nwakaeme'nin, Edin Visca üzerinden yönetimle pazarlık yaptığı ve takıma en fazla katkı sunan oyuncu olduğunu rakamlarla ortaya koyduğu belirtildi.

Kulübeye geçti

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, yaşadığı sözleşme krizinin ardından formunda düşüş oluşan Anthony Nwakaeme'ye uyarıda bulunduğu ve kulübede oturtulduğu öğrenildi. Nwakaeme'nin yerine Djaniny'e görev verilirken, kilidi çözülmeyen maçlarda devreye tekrar Nijeryalı yıldızın girmesi dikkat çekti.

"Visca'nın iki katını istiyorum"

Öte yandan Vatan'da yer alan habere göre Nwakaeme, Ahmet Ağaoğlu yönetimi ile girdiği sözleşme pazarlığında Visca'nın iki katını istediği belirtildi. Haberde Anthony Nwakaeme'nin "Ona 4,5 milyon Euro bonservis ve 1,5 milyon Euro maaş verdiniz, ben Visca'nın aldığı maaşın iki katını istiyorum" dediği ve Ağaoğlu'nun bu teklifi reddettiği kaydedildi.

Nwakaeme'nin bu sezonki istatistikleri

2018 yazında Hapoel Beer Sheva takımından 1.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer olan Anthony Nwakaeme, bu sezon Bordo-Mavililer ile 32 karşılaşmada görev aldı. Çıktığı maçlarda 12 kez rakip fileleri havalandıran Nijeryalı, 11 defa da takım arkadaşlarına gol pası vererek, takımda skora en fazla katkıda bulunan oyuncu olmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler