Trabzonspor'da teknik adam zirvesi! Akçay ile temas...

02.11.2020 - 09:28 | Son Güncellenme: 02.11.2020 - 09:35

Trabzonspor haberleri... Eddie Newton ile yollarını ayıran Trabzonspor'da yeni teknik direktörün kim olacağı tartışılmaya devam ediyor. İlk olarak Abdullah Avcı görüşen Fırtına daha sonra son olarak Ankaragücü'nde görev yapan Mustafa Reşit Akçay ile temasa geçti. İşte detaylar...

Trabzonspor'da teknik adam zirvesi! Akçay ile temas...

AJANSSPOR-HABER

Lide oynadığı son 3 maçı kaybeden ve İngiliz teknik adam Eddie Newton ile yollarını ayıran Trabzonspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor. 

Mustafa Reşit Akçay ile de temasa geçildi

Sabah'da yer alan habere göre; Fırtına'da teknik direktör arayışları devam ederken iki isim ön plana çıktı. Abdullah Avcı ile bir görüşme yapılırken, Mustafa Reşit Akçay ile de temasa geçildi.

Karadeniz temsilcisinde Eddie Newton ile yolların ayrılmasından sonra teknik adam arayışları hızlandı. Yönetim kurulunun geçtiğimiz hafta yaptığı değerlendirme sonucunda Abdullah Avcı'yı takımın başında görme konusunda önemli bir fikir birliği sağlanmıştı.

Henüz anlaşma yok

Yöneticilerin, son dönemde ismi Antalyaspor ile anılan Avcı ile yeniden bir görüşme yapması bekleniyor. Bordo-mavili idareciler, "Şu an için bir teknik adam ile anlaşmadık ama kısa süre içerisinde kararımızı vereceğiz" açıklamasını yaparken listede Tamer Tuna, Mustafa Reşit Akçay ve Fatih Tekke gibi isimler de yer alıyordu. 

"Düşünmem bile doğru olmaz"

Yönetimin Akçay ile görüşme yaptığı ve tecrübeli teknik adamın, "Eğer Trabzon bana ihtiyaç duyuyorsa düşünmem bile doğru olmaz" dediği öğrenildi. Bu nedenle Akçay ismine sıcak bakıldığı ancak Avcı konusundaki kararın netleşmesinin ardından tecrübeli teknik adamla resmi bir görüşme yapılacağı ifade edildi.

Sürmen: "Kesinlikle süreci doğru yönetebilecek iyi bir hoca olmalı"

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, teknik direktör arayışlarının bir an önce sonuçlanması gerektiğini söyledi. Sürmen, oyuncu kalitesinin de tartışıldığını belirterek, "Buradaki aksaklık hocadan mı kaynaklanıyordu yoksa alınan futbolcuların kalitesinden mi bu konuda tartışmalar vardı. Hoca ile yollar ayrıldı. Şimdi yeni gelecek hoca ile futbolcuların yeterliliğini test edeceğiz. Bu dönemde kesinlikle iyi bir hocaya ihtiyaç var! Trabzonlu da olur, yabancı da. Kesinlikle süreci doğru yönetebilecek iyi bir hoca olmalı" ifadelerini kullandı.

Parmak ve Ekuban moral buldu

Trabzonspor'da önce Abdulkadir Parmak ardından da Ekuban'ın Kovid-19 test sonuçları negatif çıktı. Uzun zamandır takımdan ayrı kalan iki oyuncunun Alanyaspor maçı öncesi geri dönüşü, takımdaki alternatif sayısını artırdı. Bu ikilinin takıma katılması ile moraller de yükseldi.

Pereira: "Ben kabullenmeyeceğim"

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Joao Pereira, bir günlük izni değerlendirdi. Eşi ve çocuğuyla Doğu Karadeniz gezisi yapan 36 yaşındaki sağ bek, kemençe eşliğinde eğlendiği anları da sosyal medyada paylaştı. Son dönemde yedek kalmasına ilişkin ise "Yedek kalmak sorun değil ama bunu kabullenmek sorundur. Ben kabullenmeyeceğim ve tekrar formayı almak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler