Trabzonspor, Hamsik'in Yerine Benjamin Andre'yi Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
09.01.2023 - 12:02 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 12:11

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Trabzonspor'da ayrılması gündemde olan Marek Hamsik'in yerine Lille forması giyen Benjamin Andre düşünülüyor...

Trabzonspor, Hamsik'in Yerine Benjamin Andre'yi Transfer Etmek İstiyor

Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde bu akşam saat 20.00'de Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili takım, Marek Hamsik'in ayrılması durumunda yerine gelecek oyuncuyu da belirledi. İşte detaylar.

Trabzonspor transfere hız verdi

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Trabzonspor'da Marek Hamsik'in takımdan ayrılacağı haberleri, planları değiştirirken, yönetim alternatif arayışlarına hız verdi. 

Slovak yıldızın yerini, onunla eş değer bir isimle doldurmayı planlayan kurmayların, belirlenen isimlerle temasa geçtikleri öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
S2G ESports PUBG MOBILE dünya şampiyonu oldu
Habere Git

Benjamin Andre gündemde

Fransız basınında yer alan haberlere göre; bordo-mavililer, Lille takımında oynayan orta saha futbolcusu Benjamin Andre ile temaslara başladı.

Sözleşmesi bitiyor

32 yaşında ve 1.80 boyunda olan Fransız orta saha, sağ kanatta da görev yapabiliyor. Benjamin Andre'nin, Lille ile kontratının sezon sonunda bitecek olması bu transferin bitme olasılığını daha da güçlendiriyor. 

Lakabı ahtapot

Bu sezon Lille'de 16 Ligue 1 maçına çıkan Benjamin Andre, 1 gol attı 2 de asist yaptı. Orta sahada agresif yapısı ve markajcı özellikleriyle tanınan Fransız futbolcu ülkesinde 'ahtapot' lakabı ile tanınıyor. 

İlgini Çekebilir
Dünya, derbiyi böyle gördü: Mauro Icardi'den 15 dakikalık gazap!
Habere Git

Öte yandan menajerlerin, Fenerbahçe'den ayrılma ihtimali olan Miha Zajc ve İtalya'da Fiorentina formasını giyen Giacomo Bonaventura'yı da önerdikleri ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler