Trabzonspor'da transferde son durum! Avcı'dan Szalai ve Onuachu açıklaması

Akın Ungan
09.07.2024 - 17:19 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 17:22

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, transfer listesinde başı çeken Attila Szalai ve Paul Onuachu hakkındaki son durumları açıkladı. İşte detaylar.

Trabzonspor'da transferde son durum! Avcı'dan Szalai ve Onuachu açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bordo-Mavililer'in transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. Avcı, listenin başında olan eski Fenerbahçeli Attila Szalai ve Karadeniz ekibinde kiralık geçirdiği dönemde golleriyle dikkat çeken Paul Onuachu görüşmelerindeki son durumu aktardı.

"Transfer durmuş vaziyette"

Hoffenheim forması giyen eski Fenerbahçeli Attila Szalai için Avcı, "Türkiye'de oynamış ve ilgilendiğimiz bir oyuncu. Trabzonspor'un ekonomisine uygun hareket ediyoruz. Şu an itibariyle transfer durmuş vaziyette. Süreç yarın ne olur bilemiyoruz tabii" dedi.

"Onuachu bizimle olmak istiyor"

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyip iyi bir sezon geçiren forvet Paul Onuachu için Abdullah Avcı, "Onuachu ile 3-4 gün evvel konuştuk; o da bizimle olmak istiyor. Şu an itibarıyla oldu da diyemiyorum olmaz da diyemiyorum. Başkan bu konuyla ilgili çok uğraşıyor. Biraz sabırlı olacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler