Trabzonspor'da Trezeguet şoku! İzinsiz kamptan ayrıldı

Özgür Koç
02.07.2024 - 13:30 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 14:48

Trabzonspor'dan Mısır U23 Futbol Takımı'ndan 2024 Paris Yaz Olimpiyatları için davet alan Mahmoud Trezeguet'ye izin çıkmamıştı. Yıldız futbolcu izinsiz kamptan ayrıldı.

Trabzonspor'da Trezeguet şoku! İzinsiz kamptan ayrıldı

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, Mahmoud Trezeguet'nin Mısır U23 Futbol Takımı'ndan 2024 Paris Yaz Olimpiyatları için davet aldığını ancak, UEFA Avrupa Ligi elemeleri nedeniyle yıldız futbolcuya izin verilmediğini açıklamıştı.

Mısırlı bakandan, Osman Aşkın Bak'a telefon iddiası

Egypt Telegraph'ın haberine göre, Trabzonspor'un Trezeguet'e olimpiyat izni vermemesi üzerine Mısır Spor Bakanı Ashraf Sobhi, Trük mevkidaşı Osman Aşkın Bak'ı telefonla arayarak bordo mavili kulübü ikna etmesi için devreye girmesini istedi. 

Trabzonspor'dan yalanlama

Öte yandan iddiayla ilgili 61saat'e konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas "Bakan Osman Aşkın Bak'a herhangi bir talep ulaşmadı. Bizi aradığı iddiaları külliyen yalandır." ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor'un Avrupa maçı 25 Temmuz'da

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda, Ruzomberok (Slovakya)-Tobol (Kazakistan) eşleşmesinin galibi ile 25 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde karşı karşıya gelecek.

İzinsiz kamptan ayrıldı, milli takıma gitti

Trabzonspor Kulübü’nün, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na gitmesine izin vermediği Trezeguet, kulübün onayı olmadan yeni sezon hazırlık kampından ayrılarak ülkesinin milli takım kampına katıldı.

Kulüp bu konuda gerekli resmi uyarıları yaparken, oyuncunun herhangi bir sorun yaşamaması için yetkililerin devreye girdiği belirtildi. Bordo-mavili kulübün resmi teklif gelmesi halinde oyuncunun transferine izin vereceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler