Trabzonspor'da Trondsen ve Yunus Mallı'da son dakika!

22.10.2021 - 13:43 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 16:27

Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, sakatlığı bulunan Trondsen ve Yunus Mallı ile ilgili son durumu paylaştı. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Trondsen ve Yunus Mallı'da son dakika!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Anders Trondsen ve rahatsızlanan Yunus Mallı ile ilgili resmi bir açıklama geldi. İki futbolcunun sağlık durumu nasıl? Detaylar haberde...

Trondsen ve Yunus Mallı ne durumda?

Trabzonspor, Anders Trondsen’in sol kalça adductor kasında birinci derece kas yaralanması tespit edildiğini, solunum yolu enfeksiyonu geçiren Yunus Mallı’nın ise tedavisine başlandığını açıkladı.

Bordo-mavililerden yapılan açıklamada, "Takımımızın dün yaptığı idman sonrası sol kasığında gerilme hisseden Trondsen’in çekilen MR’ında sol kalça adductor kasında 1. derece kas yaralanması tespit edilmiştir. Solunum yolu enfeksiyonu geçiren Yunus Mallı’nın ise tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Bu sezon Trondsen ve Yunus Mallı'nın performansı 

Trabzonspor'da Norveçli oyuncu Trondsen bu sezon Süper Lig ve Konferans Ligi'nde 184 dakika sahada kaldı ve 6 maçta skor üretemedi. Öte yandan Yunus Mallı ise bu sezon hiç ilk 11'de başlamadı ve toplam 2 maçta 39 dakika süre alabildi.

Senin için hazırladığımız haberler