Trabzonspor'da üçüncü formanın satışa çıkacağı tarih belli oldu

09.08.2020 - 13:15 | Son Güncellenme: 09.08.2020 - 13:15

Trabzonspor son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekibi Trabzonspor'da üçüncü formanın satışa çıkacağı tarih belli oldu. Peki yeni sezon üçüncü forma ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Trabzonspor'da yeni sezon üçüncü formanın satışa çıkacağı tarih belli oldu.

Trabzonspor geçtiğimiz günlerde çubuklu ve beyaz formasının tanıtımını yapmıştı fakat 3.formanın tanıtımı yapılmamıştı. 61saat'in edindiği bilgilere göre Trabzonspor bu sezon kullanılacak olan alternatif forması 25 Ağustos tarihinde satışa sunacak.

Türk bayraklı forma ne zaman?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Abdülkadir Ömür ve Sörloth'un golleriyle Alanyaspor'u 2-0 ile geçerek kazandığı kupa sonrası bu sezon formalarında Türk bayrağı amblemini taşımaya hak kazanmıştı. Trabzonspor'un tüm formalarında yer alacak olan Türk bayrağı amblemi bordo mavili taraftarlarda da büyük heyecan yaratmıştı.

Haberde, 1 Eylül tarihinde Trabzonspor'un satışa sunduğu tüm formalarda Türk Bayrağı amblemi yer alacak. Türk bayrağı amblemi öncesi forma satın alan taraftarlar da 1 Eylül tarihinden itibaren TS Club’larda ücretsiz bir şekilde formalarına Türk Bayrağı amblemini ekletebilecek.

 

Senin için hazırladığımız haberler