Trabzonspor'da Uğur Çiftçi pazarlığı sürüyor

Akın Ungan
28.12.2021 - 17:46 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 18:03

Trabzonspor, Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi için pazarlıklarını sürdürüyor. Sivas, ne kadar bonservis istiyor? Union Berlinli Tymoteusz Puchacz da gündemde.

Trabzonspor'da Uğur Çiftçi pazarlığı sürüyor

Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Trabzonspor, ara transfer dönemini sol bek takviyesiyle değerlendirmek istiyor.

Henüz ligin ilk yarısı sona ermeden Kouassi hamlesi yapan Fırtına, DG Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi'yi renklerine bağlamanın peşinde.

Pazarlıklar devam ediyor

Fanatik'in haberine göre Sivasspor ile pazarlık masasına oturan Bordo-Mavililer, Sivas cephesinin kapıyı 3 Milyon Euro'dan açmasıyla sarsıldı. Devam eden pazarlığın sonunda fiyatı 2 Milyon Euro'ya kadar düşürmeyi başaran Trabzonspor, Uğur Çiftçi için en fazla 1,5 Milyon Euro ödemek istiyor.

Takas planı masada

Trabzonspor, Uğur Çiftçi için DG Sivasspor'a takas teklifinde de bulunabilir. Karadeniz ekibinin takasta kullanacağı isimlerin ise İsmail Köybaşı yada Yunus Mallı olacağı kaydedildi.

Uğur Çiftçi'nin bu sezonki karnesi

10 Temmuz 2018 yılında Sivasspor'a katılan Uğur Çiftçi, bu sezon 23 maçta görev aldı. 29 yaşındaki tecrübeli sol bek, bu maçlarda 4 asist yaptı.

Uğur Çiftçi, Sivasspor forması giydiği 118 maçta 1 gol atarken, 12 asist kaydetti.

Tymoteusz Puchacz ismi gündemde

Sol bek arayışını devam ettiren Trabzonspor, Almanya'nın Union Berlin takımında forma giyen Tymoteusz Puchacz'ı ile görüşmelere başladı. Union Berlin'de istediği kadar forma şansı bulamayan 22 yaşındaki oyuncu, takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor sol bekini buldu!
Habere Git

Tymoteusz Puchacz bu sezonki karnesi

1 Temmuz 2021 tarihinde Union Berlin'e katılan Tymoteusz Puchacz, bu sezon 7 maçta görev yaptı. Polonyalı sol bek, bu maçlarda 1 asist kaydetti.
Puchacz, daha önce Polonya'nın Lech Pozman, Z. Sosnowiec ve GKS Katowice gibi takımlarında oynadı. Oyuncu ilk kez yurt dışına Union Berlin ile çıktı.

Kariyeri boyunca 194 maça çıkan 22 yaşındaki Puchacz, 18 kez gol sevinci yaşarken, 16 kere ise arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler