Trabzonspor'da Uğurcan Çakır şoku!

04.02.2019 - 16:29 | Son Güncellenme: 04.02.2019 - 16:29

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, Ankaragücü ile oynanan maçta sakatlanmıştı. Genç file bekçisinin sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli oldu. 

Uğurcan Çakır 5 hafta yok!

A Spor'un haberine göre sol arka adalesinde yırtık tespit edilen genç file bekçisi en az 5 hafta forma giyemeyecek. Ankaragücü maçının ikinci yarısında sakatlanan Uğurcan buna rağmen maça devam etmişti. 

Uğurcan Çakır'un yerine Arda Akbulut oynayacak!

Trabzonspor'da Uğurcan'ın sakatlığı sonrası kaleyi kimin devralacağı da netleşti. Ligin bu bölümünde 2001 doğumlu Arda Akbulut forma giyecek. 

2 sezondur A takımla idmanlara çıkan Arda, sadece bir Türkiye Kupası maçında süre almıştı. 

Hafta sonu Galatasaray maçı var!

Bordo mavili ekip hafta içi Ümraniyespor'la kupada karşı karşıya gelecek. Hafta sonu ise Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'la mücadele edecekler.

Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır açıklaması

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, MKE Ankaragücü maçında sakatlanan kaleci Uğurcan Çakır’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Uğurcan Çakır’ın MKE Ankaragücü müsabakası sonrası sol arka adalesinde ağrı hissettiğini belirten Yaşar Kibar Güven, "Kalecimiz Uğurcan’ın bugün çekilen MR’ı sonrası tedavisine başlanmış olup, yarın oynayacağımız Ümraniyespor karşılaşmasında dinlendirilecektir. Oyuncumuzun hafta boyunca devam edecek tedavisinin ardından Galatasaray maçında forma giyip giyemeyeceği ise sağlık ekibimiz ve teknik heyetimizin vereceği karar sonrasında netleştirilecektir" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler