Trabzonspor'da Visca ve Danny Rose mesaisi!

25.01.2021 - 14:25 | Son Güncellenme: 25.01.2021 - 14:32

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 mağlup eden ve çıkışını sürdüren Trabzonspor, Başakşehir'den Edin Visca ve Tottenham'dan Danny Rose için girişimlerini sürdürüyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Visca ve Danny Rose mesaisi!

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın takıma takviye yapılmasını istemesinin ardından arayışlarına tüm hızıyla devam ediyor. Bordo-mavili takım Başakşehir'den Edin Visca ve Tottenham'dan Danny Rose ile ciddi şekilde ilgileniyor...

Danny Rose transferinde önemli mesafe kat edildi

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın transfere ihtiyacı olduğunu açıklamasından sonra hemen her bölge için farklı oyuncularla görüşmelere başlandı. Bu doğrultuda teklif yapılan İngiliz sol kanat oyuncusu Danny Rose için Tottenham Kulübü ile bedelsiz çıkışı için yapılan görüşmelerde önemli mesafe alındı.

Yarım sezon için 650 bin Euro

Haziran ayında sözleşmesi sona erecek oyuncuya yarım sezon için 500 bin Euro öneren bordo-mavililer, bu fiyatta biraz daha iyileştirmeye giderek rakamı 650 bin Euro seviyesine çıkardı. 

3.5 yıllık sözleşme

Çok sayıda teklif alan oyuncunun Trabzonspor'un ısrarla kendisini istemesi sonucunda bu teklifi ciddi şekilde düşünme kararı aldığı öğrenilirken, yönetimin oyuncuya 3.5 yıllık sözleşme önerdiği ve anlaşmayı kabul etmesi durumunda da gelecek yıl için 1 milyon 250 bin Euro alacağı ifade edildi. Bu arada İngiliz medyası da Danny Rose'un Trabzonspor'a gelme ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek, oyuncuya kolaj ile bordo-mavili formayı da giydirdi.

Visca için nabız yoklanıyor

Trabzonspor, Başakşehir kulübünden ayrılması gündemde olan Visca için bir nabız yoklarken, taraftarlar ise sosyal medya üzerinden oyuncunun alınması için kampanya başlattı. Boşnak oyuncu da bordo-mavili takıma gelmeyi çok istiyor.

Taraftarlar sosyal medya üzerinden kampanya başlattı

Karadeniz ekibinde transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken taraftarların da yönetimden beklentisi oldukça yüksek. Taraftarlar ismi son dönemde sıkça Trabzonspor ile anılmayan başlayan 30 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncu Edin Visca için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı.

"Come to Trabzonspor"

Yöneticilere Edin Visca'yı almaları için baskı kuran taraftarlar oyuncuya da, "Come to Trabzonspor" çağrısında bulundu. Bu arada Başakşehir takımından ayrılması gündemde olan Visca için Trabzonspor'un nabız yokladığı öğrenilirken, oyuncunun da daha önce iki kez gerçekleşmek üzereyken iptal olan bordo-mavili formayı giyme şansını bu kez değerlendirmek istediği öğrenildi.

6 gol 7 asist

Son karşılaşmalarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen 30 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor yönetiminin, hem oyuncuyla daha önce çalışan teknik direktör Abdullah Avcı hem de taraftarların bu talebi sonrasında daha somut adımlar atması bekleniyor. Başakşehir ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Visca, bu sezon oynadığı 20 resmi maçta 6 gol 7 asistlik bir performans sergiledi. Boşnak oyuncu 2011 yılından itibaren Başakşehir forması terletiyor.

Bonservis bedeli artı takas

Bu arada Başakşehir'in resmi olmasa da yapılan görüşmelerde Trabzonspor'dan oldukça yüksek bonservis bedelinin yanı sıra oyuncu takası da talep ettiği iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler